Ίντερ – Αταλάντα 3-2: Επέστρεψαν στις νίκες και «κλείδωσαν» την τετράδα οι «νερατζούρι»

Ίντερ – Αταλάντα 3-2: Επέστρεψαν στις νίκες και «κλείδωσαν» την τετράδα οι «νερατζούρι»

Η Ίντερ νίκησε με 3-2 την Αταλάντα, ανέβηκε στη δεύτερη θέση και παράλληλα εξασφάλισε και μαθηματικά την παρουσία της στο Champions League της νέας σεζόν.

Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου η Ίντερ «κλείδωσε» και τη συμμετοχή της στο Champions League της νέας σεζόν! Οι «νερατζούρι» νίκησαν με 3-1 την Αταλάντα στο «Τζουζέπε Μεάτσα», εξασφαλίζοντας και μαθηματικά την τετράδα, μία αγωνιστική πριν το φινάλε της Serie A.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και πέτυχαν δύο γκολ στα πρώτα τρία λεπτά. Στα 40 δευτερόλεπτα ο Λουκάκου έκανε το 1-0 σε τετ α τετ μετά από 1-2 με τον Λαουτάρο και δύο λεπτά αργότερα ο Μπαρέλα με τρομερό σουτ έκανε το 2-0 σε φάση διαρκείας.

Διαβάστε επίσης: Ο Παπαγιάννης, ο Παναθηναϊκός και η ελληνική «αποικία» του Ιτούδη

Ο Πάσαλιτς στο 36′ έκανε το 2-1 και ξανάβαλε στο ματς την Αταλάντα, αλλά στο 77′ ο Λαουτάρο έκανε το 3-1 από κοντά και ουσιαστικά τελείωσε το ματς. Το μόνο που κατάφερε η Αταλάντα ήταν να μειώσει σε 3-2 στο 90′ με σουτ του Μουριέλ που βρήκε στην πλάτη του Ονάνα και κατέληξε στα δίχτυα.

Ιντερ: Ονάνα, Ατσέρμπι, Ντ’Αμπρόζιο (83’ Νταρμιάν), Ντιμάρκο (70’ Γκόζενς), Μπαζτόνι (81’ Ντε Φράι), Ντάμφρις, Μπαρέλα (81’ Ασλάνι), Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου, Λουκάκου (81’ Ντζέκο), Λαουτάρο Μαρτίνες

Αταλάντα: Σπορτιέλο, Ντζιμσίτι, Τολόι, Σκαλβίνι, Μέλε (86’ Μέλε), Τζαπακόστα, Έντερσον (69’ Μουριέλ), Ντε Ρόουν, Κοουπμάινερς, Πάσαλιτς (61’ Λούκμαν), Χόιλουντ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ