Αμιάν – Παρί Σεν Ζερμέν 2-2

Αμιάν – Παρί Σεν Ζερμέν 2-2

Σώθηκε και μαθηματικά η νεοφώτιστη Αμιάν, καθώς πήρε χρυσό βαθμό στην έδρα της (2-2) κόντρα στην πρωταθλήτρια Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Παρί Σεν Ζερμέν μπορεί να προηγήθηκε δύο φορές, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για να πάρει τη νίκη στην έδρα της Αμιάν. Το τελικό 2-2 υποχρέωσε τους πρωταθλητές στην 5η τους ισοπαλία στο πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα η Αμιάν εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της στη Ligue 1.

Ο προπονητής των Παριζιάνων, Ουνάι Έμερι, χρησιμοποίησε αρκετούς αναπληρωματικούς παίκτες, όμως ο Έντινσον Καβάνι που άρχισε βασικός, σκόραρε για 28η φορά φέτος, εξασφαλίζοντας επί της ουσίας τον τίτλο και του φετινού πρώτου σκόρερ της κατηγορίας.

Ο Μουσά Κονατέ, όμως, ήταν «φαρμάκι» για την άμυνα των φιλοξενουμένων και ισοφάρισε με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου (47′). Η Παρί έχασε πολλές ευκαιρίες και εν τέλει βρήκε πάλι δίχτυα με τον Ενκινκί, όμως στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Κονατέ ισοφάρισε εκ νέου για να διαμορφώσει το τελικό 2-2.

ΑΜΙΑΝ: Γκουρτνέρ, Σισοκό, Αντενόν, Ντιμπασί, Ντανίλο, Ζουνγκού, Μονκοντουί (74′ Φοφανά), Κορνέτ (66′ Γκακπέ), Κακουτά, Μανζαλά (81′ Μποντμέρ), Κονατέ

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Αρεολά, Μενιέ, Μαρκίνιος, Κιιμπέμπ, Κιρζαβά, Λο Σέλσο, Μότα (78′ Ραμπιό), Ενκινκί (84′ Εμπαπέ), Ντι Μαρία, Καβάνι, Παστόρε

Δείτε τα highlights του αγώνα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ