Κινείται για Τουράμ η Παρί (vid)

Κινείται για Τουράμ η Παρί (vid)

Η Παρί σεν Ζερμέν κινείται για την απόκτηση του διεθνούς επιθετικού Μάρκους Τουράμ που μένει ελεύθερος από την Γκλάντμπαχ.

Η Παρί σεν Ζερμέν φαίνεται πως προσπαθεί να αλλάξει προσέγγιση όσον αφορά το ποδοσφαιρικό μοντέλο που ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια. Μοντέλο που πρέσβευε την απόκτηση τεράστιων αστέρων του ποδοσφαίρου, χωρίς ιδιαίτερο προπονητικό πλάνο για την αξιοποίησή τους και το ταίριασμα τους σε μια λειτουργική 11άδα.

Η αποχώρηση των Μέσι, Νεϊμάρ και Ράμος είναι προς την κατεύθυνση αυτή, με το πλάνο της επόμενης ημέρας να έχει ως ηγέτη τον Μπαπέ και αύξηση του γαλλικού στοιχείου στην ομάδα, υπό την ηγεσία του Γιούλιαν Νάγκελσμαν όπως αναφέρει ρεπορτάζ της L’ Equipe. Από την πάντα έγκυρη γαλλική εφημερίδα, προκύπτει και μια μεταγραφή που αναμένεται να κλείσει την τρύπα στην επίθεση που άφησαν οι αποχωρήσεις των Μέσι και Νεϊμάρ.

Διαβάστε επίσης: «Ψωνάρα, σούργελο, τριτοτέταρτη ηθοποιός! Μια ζωή έπαρση και ένα τεράστιο τεκεδένιο «εγώ» – «Βράζει» το twitter με τη Σολωμού για το «ξέρετε ποια είμαι..» (pic)

Πρόκειται για τον Γάλλο επιθετικό της Γκλάντμπαχ Μάρκους Τουράμ. Ο 25χρονος αγωνίζεται ως κεντρικός επιθετικός αλλά μπορεί να παίξει και στα άκρα της επίθεσης ικανοποιητικά. Μετά από το… ξεπέταγμά του στη Γαλλία (Σοσό, Γκινγκάμπ), πήρε μεταγραφή το 2020 στην Bundesliga και την Γκλάντμπαχ. Στην τριετία του εκεί εξελίχθηκε πολύ και είχε 44 γκολ και 29 ασίστ σε σύνολο 134 εμφανίσεων.

Εμφανίσεις που άνοιξαν την πόρτα της Εθνικής Γαλλίας της οποία είναι μέλος από το 2020 καταγράφοντας φέτος στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ 5 συμμετοχές ερχόμενος από τον πάγκο, έχοντας δύο ασίστ. Το συμβόλαιό του λήγει στα τέλη Ιουλίου και η Παρί έχει την ευκαιρία να τον κάνει δικό της χωρίς να σπαταλήσει χρήματα τα οποία θα ήταν αρκετά αν υπολογίσει κανείς πως η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στα 32 εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ