Εμπαπέ: Για επαφές Μπαρτσελόνα – Παρί μιλούν στη Γαλλία

Εμπαπέ: Για επαφές Μπαρτσελόνα – Παρί μιλούν στη Γαλλία

Ο Κιλιάν Εμπαπέ παραμένει για ακόμη ένα καλοκαίρι το μεγάλο σίριαλ του καλοκαιριού, με νέες πληροφορίες να μιλούν για ραντεβού Παρί Σεν Ζερμέν - Μπαρτσελόνα.

Με τη Ρεάλ Μαδρίτης να του έχει έτοιμη τη φανέλα με το νούμερο «9», συνέβη μία ακόμη ανατροπή στην πλοκή του…σήριαλ Εμπαπέ, με πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν σήμερα (24/7) στην ιστοσελίδα της γαλλικής εφημερίδας «L’Equipe», να συνδέουν Παρί και Μπαρτσελόνα.

Η γαλλική εφημερίδα αναφέρει ότι η Μπαρτσελόνα και η Παρί Σεν Ζερμέν θα συναντηθούν τις επόμενες ώρες για να συζητήσουν τη μεταγραφή του Κιλιάν Εμπαπέ στην πρωτεύουσα της Καταλονίας.

Διαβάστε επίσης: Από τον Ντομινίκ στον Τσίλντρες και τον Άιβερσον: Οι 10 σπουδαιότερες μεταγραφές από το ΝΒΑ στην Ευρώπη

Η «επιχείρηση» φαίνεται ανέφικτη δεδομένης της οικονομικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται βυθισμένος ο καταλανικός σύλλογος, και κάθε άλλο παρά μπορεί να φτάσει τα νούμερα που ζητά η παριζιάνικη ομάδα για το αστέρι της. Ωστόσο, οι Καταλανοί θα μπορούσαν να προσφέρουν παίκτες σε αντάλλαγμα και αυτό θα έκανε τη συναλλαγή πιο εύκολη.

Επιπλέον, δημοσιεύματα στη Ιταλία αναφέρουν μια προσφορά από την Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας ύψους 300 εκατομμυρίων ευρώ που η Γαλλική ομάδα ήδη αξιολογεί.

Ακόμα κι έτσι πάντως, όπως υποστηρίζουν οι Ισπανοί, το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ συνεχίζει να είναι πιο κοντά στη Μαδρίτη παρά στη Βαρκελώνη και το Ριάντ αυτή τη στιγμή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ