Πάει για μεγάλη μεταγραφή η Μαρσέιγ πριν τον Παναθηναϊκό

Πάει για μεγάλη μεταγραφή η Μαρσέιγ πριν τον Παναθηναϊκό

Η Μαρσέιγ μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού επί της Ντνίπρο, έμαθε τον αντίπαλο της και προσπαθεί να ενισχυθεί πριν τα παιχνίδια με τους «Πράσινους».

Η Μαρσέιγ, ξέροντας πλέον και τυπικά πως θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, για να περάσει στα play offs του Champions League, προσπαθεί να ενισχυθεί μεταγραφικά, έχοντας βάλει στο στόχαστρο τον Σαρλς Ντε Κέτελαρ.

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός είχε γίνει παίκτης της Μίλαν το περασμένο καλοκαίρι, για περίπου 40 εκατ. ευρώ και ενώ του δόθηκε αρκετός παίκτης συμμετοχής (32 παιχνίδια στη  Serie A και 6 στο Champions League) δεν κατάφερε να σημειώσει ούτε ένα γκολ, δείχνοντας αρκετά έξω από τα νερά του.

Διαβάστε επίσης: Νέο «μπάσιμο» Κορδόν για Ντε Φρούτος – Τα λεφτά και ο ρόλος του Ιμπόρα

Παρά την κακή πρώτη σεζόν του σε μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αρκετοί σύλλογοι έχουν ενδιαφερθεί για την απόκτησή του.

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ θα ήθελε να τον πάρει ως δανεικό, όμως η Μίλαν θέλει να τον πουλήσει για ένα ποσό κοντά στα 30 εκατ. ευρώ για να έχει τη μικρότερη δυνατή ζημία.

Η Μαρσέιγ τον έχει βάλει στο στόχαστρο, ο παίκτης δεν είναι αρνητικός, αν και η Σοσιεδάδ του δίνει σίγουρη παρουσία στους ομίλους του Champions League και μέσα στις επόμενες μέρες θα αποφασίσει που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ