Περνάει ιατρικά και ανακοινώνεται από την Παρί ο Ντεμπελέ

Περνάει ιατρικά και ανακοινώνεται από την Παρί ο Ντεμπελέ

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ βρίσκεται στην Γαλλία για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και μετά να ανακοινωθεί από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η μεταγραφή του Ουσμάν Ντεμπελέ από την Μπαρτσελόνα στην Παρί Σεν Ζερμέν μπαίνει στην τελική ευθεία, αφού ο Γάλλος ταξίδεψε νωρίτερα σήμερα στην χώρα του για να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έπειτα να ανακοινωθεί από την νέα του ομάδα.

Ο Τσάβι προανήγγειλε την αποχώρηση του 26χρονου επιθετικού, με την πρωταθλήτρια Γαλλίας να ενεργοποιεί μία ρήτρα στο συμβόλαιο του Ντεμπελέ και να πληρώνει 50 εκατομμύρια ευρώ στους «μπλαουγκράνα».

Διαβάστε επίσης: Τα δεδομένα για τη 12αδα της Εθνικής: Ποιοι είναι «σίγουροι», ποιοι θα «κοπούν» και το κεφάλαιο… Γιάννης

Με την Παρί θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο 5 ετών, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2028, χωρίς να έχει βγει κάτι σχετικά με τις ετήσιες απολαβές του.

Ο Γάλλος επιθετικός κατέγραψε 35 συμμετοχές την περασμένη χρονιά με την Μπαρτσελόνα, σκοράροντας οκτώ γκολ και δίνοντας εννιά ασίστ, ενώ συνολικά στην καριέρα του με τους Καταλανούς είχε 185 συμμετοχές, με 40 γκολ και 45 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ