Παρί Σεν Ζερμέν: Περνάει ιατρικά και υπογράφει ο Γκονζάλο Ράμος

Παρί Σεν Ζερμέν: Περνάει ιατρικά και υπογράφει ο Γκονζάλο Ράμος

Ο Πορτογάλος διεθνής επιθετικός Γκονζάλο Ράμος περνάει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Μετά την επίτευξη συμφωνίας μεταξύ της Παρί Σεν Ζερμέν και της Μπενφίκα για τον Γκονζάλο Ράμος, σειρά έχουν τα ιατρικά του παίκτη και όταν ολοκληρωθούν επιτυχώς τότε θα υπογράψει το συμβόλαιο του με τους πρωταθλητές Γαλλίας.

Ο Γκονζάλο Ράμος προσγειώθηκε σήμερα το πρωί στο Παρίσι, και πήγε στα γραφεία της Παρί Σεν Ζερμέν, προκειμένου να κάνει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να οριστικοποιήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής του από τη Μπενφίκα στον γαλλικό σύλλογο.

Διαβάστε επίσης: Ο Μπεκάλι αποκάλυψε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για τον Ντάβα (vids)

Ο 22χρονος Πορτογάλος διεθνής επιθετικός θα παραχωρηθεί δανεικός από τους «αετούς» μέχρι το τέλος της σεζόν στην Παρί, με τους παριζιάνους να έχουν υποχρεωτική ρήτρα αγοράς 65 εκατ. ευρώ. Σε αυτή την αξία μπορούν να προστεθούν άλλα 15 εκατομμύρια μέσω της επίτευξης των στόχων του Γκονζάλο Ράμος.
Ο Ράμος σημείωσε 41 γκολ σε 106 συμμετοχές με τη Μπενφίκα, θα υπογράψει με τη Παρί Σεν Ζερμέν συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας πέντε χρόνων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ