Και επίσημα στην Παρί ο Ουσμάν Ντεμπελέ

Και επίσημα στην Παρί ο Ουσμάν Ντεμπελέ

Η Παρί σεν Ζερμέν ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Ουσμάν Ντεμπελέ από την Μπαρτσελόνα.

Μια εντελώς διαφορετική Παρί σεν Ζερμέν αναμένεται να δούμε τη φετινή σεζόν καθώς ο γαλλικός σύλλογος έχει προχωρήσει σε διαρθρωτικές αλλαγές. Με τον Μέσι να αποτελεί παρελθόν, τον Εμπαπέ να έχει εξελιχθεί σε ένα τεράστιο σίριαλ και τον Νεϊμάρ και άλλους τέσσερις σημαντικούς ποδοσφαιριστές να μην υπολογίζονται από τον Λουίς Ενρίκε.

Εκτός από τις αποχωρήσεις όμως, χρειάζονται και νέοι παίκτες ειδικά στη μεσοεπιθετική γραμμή που έχει αποψιλωθεί. Κάπως έτσι μετά την απόκτηση του Γκονσάλο Ράμος η Παρί ανακοίνωσε επίσημα και την απόκτηση του Γάλλου εξτρέμ της Μπαρτσελόνα, Ουσμάν Ντεμπελέ.

Διαβάστε επίσης: Εξελίξεις με Ροντινέι στον Ολυμπιακό – Ανοίγει θέση στο ρόστερ – Τι γίνεται με Ραμόν, Μπα

Μετά από 6 χρόνια με σκαμπανεβάσματα στην Βαρκελώνη και αν και έδειχνε να βρίσκει τον καλό του εαυτό στους Καταλανούς υπό τις οδηγίες του Τσάβι, ο Ντεμπελέ αποφάσισε να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα και πίεσε έντονα προς την κατεύθυνση αυτή χωρίς να αφήσει περιθώρια στους μπλαουγκράνα.

Με το παρακάτω βίντεο λοιπόν, επισφραγίστηκε η επιστροφή του διεθνούς ακραίου επιθετικού στη Γαλλία μετά το 2016 και την αποχώρησή του τότε από τη Ρεν για λογαριασμό της Ντόρτμουντ.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ