Εξελίξεις με Ροντινέι στον Ολυμπιακό – Ανοίγει θέση στο ρόστερ – Τι γίνεται με Ραμόν, Μπα

Εξελίξεις με Ροντινέι στον Ολυμπιακό – Ανοίγει θέση στο ρόστερ – Τι γίνεται με Ραμόν, Μπα

Ο Ροντινέι ολοκλήρωσε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες και μεσα στο επόμενο διάστημα ο Ολυμπιακός θα έχει ένα πρόβλημα λιγότερο, καθώς γίνεται... Πορτογάλος.

Είναι γεγονός ότι ο Ολυμπιακός διαθέτει αρκετούς μη κοινοτικούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ του.

Είναι επίσης γεγονός ότι αναμενόμενη απόκτηση του Σαντιάγκο Έσε και του Φρανσίσκο Ορτέγα, δημιουργούν ακόμη μεγαλύτερο συνωστισμό στο συγκεκριμένο κομμάτι. Αλλά από την άλλη οι πληροφορίες του to10.gr αναφέρουν ότι πολύ σύντομα ο Ολυμπιακός θα απελευθερώσει μία θέση ξένου, λόγω του Ροντινέι.

Μην πάει ο νους σας στο κακό. Οι πληροφορίες είναι συγκεκριμένες και αναφέρουν ότι ο 31χρονος δεξιός μπακ του Ολυμπιακού έχει ολοκληρώσει τις διαδικασίες και περιμένει εντός των επόμενων ημερών ή εβδομάδων την έκδοση ευρωπαϊκού διαβατηρίου. Και συγκεκριμένα πορτογαλικού.

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός παίρνει Φρανσίσκο Ορτέγκα για αριστερά

Η σύζυγος του Ροντινέι, Νίνα Ατσέ, είναι κατά το ήμισυ πορτογαλίδα υπήκοους, διαθέτει πορτογαλικό διαβατήριο και με βάση τη νομοθεσία της χώρας της ιβηρικής Χερσονήσου, ο αμυντικός του Ολυμπιακού έχει δικαίωμα να ζητήσει και να λάβει και ο ίδιος την πορτογαλική υπηκοότητα.

Οι διαδικασίες δεν βρίσκονται σε εξέλιξη, έχουν ολοκληρωθεί. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός σε συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή και τους εκπροσώπους του έχουν καταθέσει όλα τα έγγραφα που απαιτούνται για να ολοκληρωθεί για έκδοση διαβατηρίου. Και αυτό είναι το μοναδικό παγωμένη ώστε ο Ροντινέι να αγωνίζεται πλέον στον Ολυμπιακό ως κοινοτικός. Κάτι που προφανώς λύνει τα χέρια και του Κορδόν και της διοίκησης.

Αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι αυτή τη στιγμή οι ξένοι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ρόστερ του Ολυμπιακού και υπολογίζονται από τον Μαρτίνεθ είναι οι Πορόζο, Μάντι Καμαρά, Ελ Κααμπί. Αλλά και οι Σαντιάγκο Έσε και Φρανσίσκο Ορτέγα, που έρχονται από την Αργεντινή.

Η άφιξη του Ορτέγα, σε συνδυασμό με την παρουσία του Κίνι ουσιαστικά ανοίγει τον δρόμο του δανεισμού στον Ραμόν, ενώ δεν είναι μυστικό ότι η ομάδα αναζητά αυτό το διάστημα και Ουσεϊνού Μπα, ο οποίος έχει εξελιχθεί σε 5η επιλογή για το κέντρο της άμυνας, πίσω από Ρέτσο, Πορόζο, Φρέιρε και Ντόη. Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι για τον Ολυμπιακό είναι ακόμα ανοιχτό το πολύ σοβαρό θέμα του Ινμπόμ Χουάνγκ. Το οποίο αναμένεται να οδηγηθεί στα δικαστήρια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ