Κάζο της Παρί κόντρα στη Νις (2-3)

Κάζο της Παρί κόντρα στη Νις (2-3)

Χάρη σε δύο γκολ του Μοφί, η Νις επιβλήθηκε της Παρί Σεν Ζερμέν με σκορ 3-2.

Η Παρί Σεν Ζερμέν παρέταξε στο «Parc des Princes» όλα τα αστέρια της στο ματς με τη Νις για την 5η αγωνιστική της Ligue 1, όμως η ομάδα της Νίκαιας είχε σε τρομερή βραδιά τον δικό της «σταρ», Τερέμ Μοφί, ο οποίος με δύο γκολ και μία ασίστ, έκανε… πάρτι απέναντι στους περσινούς πρωταθλητές οδηγώντας τους φιλοξενούμενους σε θρίαμβο με 3-2.

Η Νις ανέβηκε πλέον στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, έναν βαθμό πίσω απ’ τη Μονακό (που έχει και παιχνίδι λιγότερο) κι έναν περισσότερο από την Παρί και δείχνει πως φέτος είναι έτοιμη να «χτυπήσει» πολύ πιο υψηλούς στόχους.

Ο Μοφί στο 21′ έδωσε προβάδισμα στη Νις και παρά την ισοφάριση του Εμπαπέ οκτώ λεπτά αργότερα (29′), η ομάδα της Νίκαιας ήξερε πως να εκθέσει κάθε αμυντική αδυναμία της Παρί. Στο 53′ ο Λαμπόρντ από ασίστ του Μοφί έκανε το 1-2 και στο 69′ ο Νιγηριανός φορ της Νις έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Ο Εμπαπέ μείωσε στο 87′ σε 2-3, όμως ο χρόνος που έμεινε δεν ήταν αρκετός για να γλιτώσουν οι Παριζιάνοι την πρώτη εφετινή ήττα τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ