Ρεν – Στρασβούργο 1-1: Στραβοπάτημα μετά τον Παναθηναϊκό

Ρεν – Στρασβούργο 1-1: Στραβοπάτημα μετά τον Παναθηναϊκό

Δύο πολύτιμους βαθμούς έχασε σήμερα η Ρεν μένοντας στο 1-1 στην έδρα της με τη Στρασμπούρ, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής στη Ligue 1.

Οι γηπεδούχοι, αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa League, προηγήθηκαν με τον Τρουφέ (23′), είχαν τον έλεγχο του ματς, αλλά η ομάδα του Στρασβούργου κατάφερε να ισοφαρίσει στο 81ο λεπτό με τον Μοτιμπά.

Η Ρεν αγωνίστηκε με τους: Μανταντά, Ασινιόν (70′ Γκουέλα Ντουέ), Ομαρί, Μπελοσιάν, Τρουφέ, Μπουριγκό, Μάτιτς (75′ Σανταμαρία), Ντεσιρέ Ντουέ, Μπλας, Καλιμεουντό (70′ Τεριέ) και Γκουϊρί.

Στο μεταξύ, η Λιλ πέτυχε τη σπουδαιότερη έως τώρα νίκη της στη σεζόν, καθώς επικράτησε της Μονακό με 2-0. Οι «Λιλουά» ήθελαν μόνο τη νίκη για να παραμείνουν κοντά στην κορυφή και τα κατάφεραν με τα γκολ των Καβαλέιρο (32′) και Ντιακιτέ (42′).

Νωρίτερα, ο Κιλιάν Μπαπέ με δύο γκολ έδωσε ξανά τη λύση βγάζοντας από το αδιέξοδο την Παρί Σεν Ζερμέν στη σημαντική νίκη στην έδρα της αξιόμαχης Μπρεστ με 3-2.

Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε ξεκίνησε δυνατά το ματς και στο πρώτο ημίωρο κατάφερε να προηγηθεί με 2-0 χάρη στα γκολ των Ζαίρ-Εμερί (16′) και Μπαπέ (28′), αλλά στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και έφθασαν στην ισοφάριση με τα τέρματα των Μουανιέ (43′) και Ντουαρόν (52′).

Η Παρί στα τελευταία λεπτά πίεσε για τη νίκη και τα κατάφερε στο 89ο λεπτό με το μεγάλο αστέρι και αρχηγό της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ