Μπρεστ – Παρί Σεν Ζερμέν: Λύτρωση με Εμπαπέ στο 89′

Μπρεστ – Παρί Σεν Ζερμέν: Λύτρωση με Εμπαπέ στο 89′

Η Παρί Σεν Ζερμέν χάρη στο γκολ του Εμπαπέ στο 89' κατάφερε να επικρατήσει της Μπρεστ με 3-2 για την 10η αγωνιστική της Ligue 1.

Ο Εμπαπέ σκόραρε δύο φορές στη νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν απέναντι στην Μπρεστ για την 10η αγωνιστική της Ligue 1 με τον Γάλλο σταρ να πετυχαίνει το γκολ της λύτρωσης στο 89′ μετά από χαμένη εκτέλεση πέναλτι.

Ο Ζαΐρ Εμερί άνοιξε το σκορ για τους Παριζιάνους στο 16′ από τα όρια της μεγάλης περιοχής μετά από ασίστ του Μπαρκόλα. Οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν το προβάδισμά τους στο 28′ όταν ο Εμπαπέ ξεπέρασε τους αντιπάλους του και έγραψε το 2-0 με εξαιρετικό σουτ στην αριστερή γωνία του τερματοφύλακα της Μπρεστ.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Παίκτες από διάφορα τμήματα γιόρτασαν μαζί το Halloween

Λίγο πριν λήξει το πρώτο ημίχρονο (43′) οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Κένι Λαλά, να επιχειρεί μία ωραία σέντρα βρίσκοντας τον Μουνιέ ο οποίος έκανε το 1-2. Στο 52′ ήρθε η ισοφάριση με τον Καστίγιο να εκτελεί το κόρνερ και τον Λα Ντουαρόν να παίρνει τη κεφαλιά για το 2-2.

Στο 84′ ο Κόλο Μουανί κέρδισε πέναλτι ύστερα και από τον έλεγχο στο VAR. Ο Εμπαπέ ανέλαβε την εκτέλεση και αρχικά απέκρουσε ο Μπιζό αλλά στη συνέχεια πήρε το ριμπάουντ και διαμόρφωσε το τελικό 2-3 γλιτώνοντας την ομάδα του από μία γκέλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ