Μαρσέιγ – Λιλ 0-0: Κόλλησαν στο «x» οι Μασσαλοί πριν την ΑΕΚ

Μαρσέιγ – Λιλ 0-0: Κόλλησαν στο «x» οι Μασσαλοί πριν την ΑΕΚ

Η Μαρσέιγ έμεινε ισόπαλη χωρίς σκορ (0-0) κόντρα στη Λιλ, λίγες μέρες πριν την αναμέτρησή της με την ΑΕΚ.

Μαρσέιγ και Λιλ τέθηκαν αντιμέτωπες στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Ligue 1, όμως καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να φύγει με τους βαθμούς της νίκης, κι έτσι συμβιβάστηκαν με τη λευκή ισοπαλία (0-0) που τους μοίρασε από έναν πόντο.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά μοιρασμένο με τους «Λιλουά» να έχουν λίγη παραπάνω κατοχή της μπάλας και περισσότερες τελικές, όμως οι Μασσαλοί ήταν εκείνοι που κατάφεραν να είναι έστω και ελάχιστα πιο επικίνδυνοι όταν περνούσαν στο επιθετικό τους μισό. Χωρίς ωστόσο να αλλάξει κάτι με το 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Έτσι οι γηπεδούχοι θα πάνε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ (9/11, 22:00) στην Αθήνα όντας στην 8η θέση με 15 πόντους και στο -2 από την Ευρώπη, ενώ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν τους 19 βαθμούς, κρατώντας την 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

ΜΑΡΣΕΪΓ: Λόπεθ, Εμπεμπά, Λόντι, Κλος, Ζιγκό (67’ Μεϊτέ), Βερετού (62’ Εντιαγέ), Κοντογκμπιά, Ρονζιέ, Σαρ (77’ Βιτίνια), Αρίτ, Ομπαμεγιάνγκ (76’ Κορέα)

ΛΙΛ: Σεβαλιέ, Ισμαΐλι, Ριμπέιρο, Γιορό, Τιάγκο Σάντος, Αντρέ, Μπεντελάμπ, Γιαζιτσί (90’ Ντέιβιντ), Γκόμες (90’ Χάρολντσον), Ζεγκρόβα (78’ Καμπελά), Καβαλέιρο (71’ Ουνάς)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ