Oι οπαδοί της Λιόν εμψύχωσαν τον Γκρόσο: «Δε φταις εσύ, σε ευχαριστούμε για όλα»!

Oι οπαδοί της Λιόν εμψύχωσαν τον Γκρόσο: «Δε φταις εσύ, σε ευχαριστούμε για όλα»!

Η Λιόν παραμένει στη τελευταία θέση της βαθμολογίας αφού δε κέρδισε ούτε τη Μετς! Ωστόσο οι ultras των «Λιονέ» εξέφρασαν τη στήριξή τους στο προπονητή της ομάδας Φάμπιο Γκρόσο.

Δε λέει να σηκώσει κεφάλι η Λιόν! Η ομάδα του Φάμπιο Γκρόσο απογοητεύει στη φετινό πρωτάθλημα της Λιγκ 1, αφού μετά από 10 αγωνιστικές βρίσκεται στη τελευταία θέση της βαθμολογίας με 4 βαθμούς. Μάλιστα οι «Λιονέ» δεν έχουν πετύχει ακόμα τη πρώτη τους νίκη.

Μετά τη χθεσινή αναμέτρηση όμως της Λιόν με τη Μετς, το οποίο έληξε ισόπαλο 1-1, οι ένθερμοι υποστηρικτές των γηπεδούχων απευθύνθηκαν στο προπονητή της ομάδας τους ,Φάμπιο Γκρόσο, τονίζοντας του πως δε φταίει αυτός για τη κατάσταση που βρίσκεται ο σύλλογος, αφήνοντας αιχμές κατά της διοίκησης.

Διαβάστε επίσης: Στην «εξίσωση» και ο Μπραζντέικις: Η ειδική διαχείριση και τα εξαιρετικά δείγματα με τον ΠΑΟΚ (vid, pics)

Χρησιμοποιώντας ένα μικρόφωνο μετά το παιχνίδι, ο αρχηγός των ultras απευθυνόμενος στον Φάμπιο Γκρόσο είπε: «Το πρόβλημα είναι ότι κανείς στο σύλλογο δεν είναι εκεί για να σε βοηθήσει κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ή ακόμα και να είσαι εδώ αυτή τη στιγμή γιατί δεν είναι δουλειά σου να είσαι εδώ μέσα, μπροστά μας σήμερα. Αν έχεις κάτι να μας πεις, πες το, και αν δεν θέλεις να μας πεις τίποτα, επειδή δεν είναι δουλειά σου να το κάνεις, δεν θα σου κρατήσουμε κακία. Σου λέω συνέχεια – είσαι ξεχωριστός. Θα σου δώσουμε τα πάντα γιατί το αξίζεις. Σε ευχαριστούμε για όλα».

Ο Γκρόσο άκουσε με προσοχή την ομιλία από τους παθιασμένους οπαδούς της ομάδας του, κατανοώντας την απογοήτευσή τους από τις πρόσφατες εμφανίσεις και τα αποτελέσματα. Στη συνέχεια πήρε τον λόγο κι ανέφερε: «Κάναμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη σήμερα. Δεν θα τα παρατήσουμε. Υπόσχομαι να σας δώσω τα πάντα και ελπίζω ότι θα είναι αρκετό».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ