Γκατούζο: «Δεν έχω μαγικό ραβδί»

Γκατούζο: «Δεν έχω μαγικό ραβδί»

Ο Τζενάρο Γκατούζο μίλησε για τη μέχρι τώρα πορεία του στη Μαρσέιγ.

Ιδιαίτερα προβληματισμένος εμφανίσθηκε ο Τζενάρο Γκατούζο, λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση της Μαρσέιγ με την Στρασμπούρ (25/11, 22:00) για την 13η αγωνιστική του σαμπιονά.

Ο Ιταλός προπονητής της εκ των αντιπάλων της ΑΕΚ στο Europa League, στάθηκε στον μικρό αριθμό παικτών που είχε στην διάθεση του λόγω των αγώνων των εθνικών ομάδων, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Σκεφτόμαστε να αλλάξουμε το σύστημα, το συζητήσαμε με το επιτελείο, αλλά είχαμε μόνο επτά παίκτες διαθέσιμους στην διακοπή. Παίξαμε οκτώ αγώνες σε 24 ημέρες και συμφωνώ ότι πρέπει να δοκιμάσουμε διαφορετικά συστήματα, αλλά πότε δουλεύουμε; Δεν έχω μαγικό ραβδί που να μπορεί να ξεκινήσει την ορχήστρα! Και εγώ βλέπω ότι η ομάδα κάνει μερικές φορές άσχημα πράγματα, αλλά δεν είναι εύκολο να αλλάξει. Δεν μπορούμε να διαμορφώσουμε τα πράγματα όπως νομίζουμε.

Η ομάδα δεν είναι τόσο κακή και προσπαθούμε να κρατήσουμε τις ισορροπίες που έχουμε. Χρειαζόμαστε χρόνο για να δουλέψουμε σε ένα νέο σύστημα. Και μας οδηγεί και η πίεση για το αποτέλεσμα. Δεν είναι όλα άσχημα. Αν έβλεπα ότι η ομάδα ήταν κακή, δεν ήταν ανταγωνιστική, θα είχα ήδη προσπαθήσει να κάνω αλλαγές. Όντως δεν έχουμε αποτελέσματα, αλλά αγωνιστικά είμαστε τόσο κακοί; Δεν πρέπει να τα βλέπεις όλα μαύρα. Όταν αναλύεις τις ήττες, δεν είναι όλα τόσο άσχημα. Οι παίκτες πρέπει να παίζουν και σε θέσεις που δεν είναι απαραιτήτως… δικές τους, αλλά σήμερα είναι περίπλοκο να παίζεις εναντίον της Μαρσέιγ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ