Γκατούζο: «Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα πολύ καλά φτιαγμένη – Πρέπει να δώσουμε το 100% για να νικήσουμε»

Γκατούζο: «Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα πολύ καλά φτιαγμένη – Πρέπει να δώσουμε το 100% για να νικήσουμε»

Με πολύ καλά λόγια μίλησε ο Τζενάρο Γκατούζο για την ΑΕΚ ενώ αναφέρθηκε στις απουσίες που έχει η Μαρσέιγ.

O Τζενάρο Γκατούζο μίλησε στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης με την ΑΕΚ για το πόσο δύσκολο θα είναι το αυριανό ματς (9/11, 22:00) για την ομάδα του ενώ αναφέρθηκε και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Γάλλοι.

Διαβάστε επίσης: Οι 8 κοντοί του Παναθηναϊκού για 80΄: Πόσο θα παίζει ο Σλούκας, αν…

Όσα είπε ο Γκατούζο:

Για τον τραυματισμό του Ρονζιέ: «Έχουμε τους Κοντογκμπιά και Βερετού, υπάρχει και ο Μπιλάλ Ναντίρ που έχει τα προσόντα και μπορεί να αναλάβει την ευθύνη. Δεν είναι ωραίο να χάνεις έναν τέτοιο παίκτη, αλλά αύριο θα κάνουμε ό,τι μπορούμε με τους παίκτες που έχουμε στη διάθεσή μας».

Για την απουσία του Ομπαμεγιάνγκ: «Δεν νομίζω ότι είναι κάτι πολύ σοβαρό. Οι γιατροί μας ζήτησαν να είμαστε προσεκτικοί».

Για την κριτική που ασκείται στον έμπειρο άσο: «Παίζει πολύ καλά, αλλά δεν σκοράρει, αν δεν τον έλεγαν Ομπαμεγιάνγκ, δεν του ασκούσατε τόση κριτική. Ο Πιέρ είναι παίκτης αποφυγής, ο Βιτίνια και ο Πιέρ είναι δύο διαφορετικοί επιθετικοί, ο Βιτίνια είναι πιο σωματικός. Συμμετέχουν στο παιχνίδι της ομάδας μας και αυτό είναι σημαντικό. Είμαι ευχαριστημένος με τους δύο επιθετικούς μου. Η επίθεσή μας είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο».

Για την πορεία της Μαρσέιγ στο πρωτάθλημα: «Αν είχαμε κερδίσει τη Λυών, ο βαθμός με τη Λιλ θα ήταν καλός. Δεν πρέπει να τα βλέπουμε όλα μαύρα, ότι τίποτα δεν λειτουργεί, η βαθμολογία είναι καταστροφική, όχι όμως και οι εμφανίσεις».

Για να ακολουθήσουν οι ατάκες Γκατούζο για το ματς με την ΑΕΚ: «Δεν θέλω να επικεντρωθώ σε αρνητικά πράγματα, πρέπει να δεχθούμε τα χτυπήματα της μοίρας. Υπάρχουν αυτοί που λείπουν, άλλοι θα τους αντικαταστήσουν. Δεν είμαι “ήσυχος”, δεν είναι του στυλ μου. Αύριο ο αγώνας θα είναι δύσκολος, δεν θα είναι όπως μπροστά στο κοινό μας. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα καλά φτιαγμένη για να παίξει το παιχνίδι που παίζει. Έχουμε προετοιμάσει την ομάδα και ξέρουμε ότι θα πρέπει να δώσετε 100 % για να κερδίσουμε σε αυτό το γήπεδο».

Από πλευράς παικτών μίλησε ο Σανσέλ Εμπεμπά που είπε:

Για τις απουσίες Ρονζιέ και Ομπαμεγιάνγκ: «Είναι πολύ σημαντικοί παίκτες. Υπάρχουν τραυματισμοί. Ελπίζω να επιστρέψουν, αλλά το πιο σημαντικό είναι η ομάδα. Είμαστε μια οικογένεια και οι δεσμοί είναι ισχυροί. Είμαστε εδώ για να υπερασπιστούμε τα χρώματα της Μαρσέιγ».

Για την αντίθεση στην πορεία της Μαρσέιγ σε πρωτάθλημα και Europa League: «Θα κάνουμε την προσπάθεια και θα δουλέψουμε στο πρωτάθλημα για να αναπληρώσουμε τους βαθμούς που μας λείπουν. Στο Europa League είμαστε πρώτοι αλλά παραμένουμε συγκεντρωμένοι. Είμαστε συγκεντρωμένοι. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε.

Αυτή είναι η δεύτερη χρονιά που είμαι εδώ. Στο ποδόσφαιρο, όπως και στη ζωή, υπάρχουν καλές στιγμές και κακές στιγμές. Αλλά πιστεύουμε στον εαυτό μας. Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Θα δουλέψουμε για τους εαυτούς μας.

Δουλεύουμε καθημερινά για να πετύχουμε τον στόχο του προπονητή και του συλλόγου. Αύριο είναι ένας κρίσιμος αγώνας και δεν θα είναι εύκολος. Θα παραμείνουμε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα για να φέρουμε βαθμούς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ