Τέλος ο Γκρόσο από την Λιόν – Αναβλήθηκε η προπόνηση

Τέλος ο Γκρόσο από την Λιόν – Αναβλήθηκε η προπόνηση

Σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα «L'Equipe» η Λιόν απέλυσε τον τεχνικό της, Φάμπιο Γκρόσο και αναβλήθηκε η προπόνηση της.

Η προπόνηση της Λιόν, προγραμματισμένη για σήμερα (30/11) το πρωί αναβλήθηκε, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος, ο οποίος σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα «L’Equipe» απέλυσε τον τεχνικό του Φάμπιο Γκρόσο.

«Η προπόνηση που είχε προγραμματιστεί για σήμερα το πρωί αναβάλλεται», ενημέρωσε η Λιόν τους δημοσιογράφους.

Διαβάστε επίσης: Τεράστια καινοτομία στο ποδόσφαιρο – Τι αναφέρει η «Equipe» (Pic)

Σύμφωνα με την «L’Equipe», ο Ιταλός προπονητής απομακρύνθηκε και αντικαταστάθηκε από τον Πιερ Σαζ, ο οποίος αναμένεται να ηγηθεί της ομάδας για τον αγώνα της στη Ligue 1 στη Λανς το Σάββατο.

Η Λιόν είναι ακόμα τελευταία στο L1 μετά την εντός έδρας ήττα της από τη Λιλ (2-0).

Ο Φάμπιο Γκρόσο είναι ήδη ο δεύτερος προπονητής της Λιόν αυτή τη σεζόν , έχοντας αντικαταστήσει τον Λοράν Μπλαν στις 16 Σεπτεμβρίου. Έκτοτε έχει κερδίσει μόνο ένα από τα οκτώ ματς, στη Ρεν (1-0), όπου η ομάδα του έπαιξε έντεκα εναντίον δέκα για σχεδόν όλο το παιχνίδι.

Στις 29 Οκτωβρίου, ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2006 χτυπήθηκε στο πρόσωπο από θραύσματα από το παράθυρο του πούλμαν της Λιόν που λιθοβολήθηκε στη Μασσαλία και ο αγώνας δεν μπορούσε να διεξαχθεί.

Ο Γκρόσο είναι ο πέμπτος τεχνικός που κλήθηκε στην Λιόν από την άνοιξη του 2019, κάτι πρωτόγνωρο στον σύλλογο. Σε ηλικία 45 ετών, ο Γκρόσο ήταν πρώην αριστερός αμυντικός της Λιόν για δύο σεζόν (2007-2009).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ