Σοκ στην Παρί με βασικό της άσο!

Σοκ στην Παρί με βασικό της άσο!

Ο Μίλαν Σκρίνιαρ στάθηκε άτυχος στη χθεσινή αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με την Τουλούζ για το Σούπερ Καπ, καθώς ο Σλοβάκος αμυντικός τραυματίστηκε στον αστράγαλο και ενδέχεται να απουσιάσει για αρκετό καιρό.

Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε χθες βράδυ (3/1) με 2-0 της Τουλούζ στον τελικό του γαλλικού Σούπερ Καπ, με τους Παριζιάνους να κατακτούν την πρώτη κούπα για το 2024.

Ωστόσο, ο τραυματισμός του Μίλαν Σκρίνιαρ φαίνεται πως επισκίασε την επιτυχία της ομάδας του Λουίς Ενρίκε. Ο Σλοβάκος αμυντικός, μετά από σύγκρουση που είχε με αντίπαλό του, ένιωσε ενοχλήσεις στον αστράγαλο και αντικαταστάθηκε στο 71ο λεπτό. Το ιατρικό επιτελείο των Παριζιάνων αμέσως προχώρησε σε εξετάσεις, στις οποίες δεν διαπιστώθηκε κάταγμα όπως αρχικά εκτιμήθηκε.

Διαβάστε επίσης: Το πραγματικό ντέρμπι αιωνίων: Μπέριλ ΜακΚίσικ VS Μιλίτσα Τάσιτς

Όμως με σημερινό της δημοσίευμα η γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe» αναφέρει ότι τελικά η κατάσταση του 28χρονου άσου είναι αρκετά σοβαρή, ενώ δεν αποκλείεται να περάσει και την πόρτα του χειρουργείου.

«Θα πρέπει να μείνει εκτός για αρκετές εβδομάδες. Ωστόσο, πρέπει να κάνει νέες εξετάσεις τις επόμενες ώρες για να εκτιμηθεί με μεγαλύτερη ακρίβεια η διάρκεια της απουσίας του, ενώ δεν αποκλείεται να προγραμματιστεί χειρουργική επέμβαση», τονίζει το εν λόγω δημοσίευμα.

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η απουσία του Σκρίνιαρ, από τα παιχνίδια της Παρί κόντρα στην Ρεάλ Σοσιεδάδ για την φάση των «16» του Champions League τον Φεβρουάριο, ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην αγωνιστεί ξανά μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Μίλαν Σκρίνιαρ, ήρθε στην γαλλική πρωτεύουσα από την Ίντερ το προηγούμενο καλοκαίρι, και μέχρι τώρα στην σεζόν έχει πραγματοποιήσει 23 συμμετοχές, ενώ έχει σκοράρει και μία φορά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ