Μητέρα Εμπαπέ: «Το 30% των εσόδων του πηγαίνει σε μειονεκτούντα παιδιά»

Μητέρα Εμπαπέ: «Το 30% των εσόδων του πηγαίνει σε μειονεκτούντα παιδιά»

Με δηλώσεις της, η μητέρα του Κιλιάν Εμπαπέ, αποκάλυψε πως το 30% των εσόδων του γιου της πηγαίνει σε μειονεκτούντα παιδιά.

Η μητέρα του Κιλιάν Εμπαπέ, Φαϊζά Λαμαρί, αποκάλυψε στο πρόγραμμα Envoyé Special του France TV, το οποίο θα μεταδοθεί στις 18 Ιανουαρίου, ότι το 30% των εσόδων του επιθετικού της Παρί Σεν Ζερμέν πηγαίνει στο ίδρυμα IPKM (Inspired by Kylian Mbappé), το οποίο διαχειρίζεται η ίδια, με στόχο να βοηθηθούν μειονεκτούντα παιδιά να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.

«Είπα στον Εμπαπέ ότι με κάτω από το 30% δεν θα δούλευα, ότι θα έφευγα και θα πήγαινα στις Μαλδίβες. Στην αρχή του πρότεινα 50/50, αλλά διαπραγματευτήκαμε και συμφωνήσαμε στο 30%» είπε η μητέρα του παίκτη, εξηγώντας ότι δεν νιώθει «ντροπή» που ήταν αδιάλλακτη με τη μακρά διαδικασία ανανέωσης του συμβολαίου του Εμπαπέ με την Παρί Σεν Ζερμέν, το 2022:

«Δεν υπάρχει καμία ενοχή, καμία ντροπή. Έτσι λειτουργεί το σύστημα. Αν μπορούσαμε, θα είχαμε δεχτεί 10 δισ. ευρώ» τόνισε.

Ο Εμπαπέ ανανέωσε για δύο χρόνια με την Παρί Σεν Ζερμέν το 2022, με οψιόν γι’ ακόμη ένα χρόνο, η οποία δεν ενεργοποιήθηκε, οπότε μπορεί πλέον να υπογράψει σε άλλη ομάδα από την 1η Ιανουαρίου.

Ο Γάλλος επιθετικός κερδίζει ετησίως 72 εκατομμύρια ευρώ (μεικτά), ενώ είναι γνωστό ότι πήρε μπόνους υπογραφής 180 εκατομμυρίων. Ωστόσο, καθώς δεν ενεργοποίησε την οψιόν ο Εμπαπέ συμφώνησε να μειώσει αυτό το μπόνους κατά 100 εκατομμύρια ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ