Ρονάλντο: «Το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας είναι καλύτερο από το γαλλικό – Είμαι ευτυχισμένος στην Αλ Νασρ»

Ρονάλντο: «Το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας είναι καλύτερο από το γαλλικό – Είμαι ευτυχισμένος στην Αλ Νασρ»

Ιδιαίτερες δηλώσεις από τον Κριστιάνο Ρονάλντο που ανέφερε πως το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας είναι ανώτερο από το γαλλικό, ενώ αναφέρθηκε στην εμπειρία του στην Αλ Νασρ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παραχώρησε δηλώσεις που θα συζητηθούν, με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να συγκρίνει το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας με αυτό της Γαλλίας, τονίζοντας πως το πρώτο είναι καλύτερο.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην εμπειρία του στην Αλ Νασρ, στη Μάντσεστερ Σίτι, για το πότε σκοπεύει να αποσυρθεί, αλλά και στα φαβορί για την κατάκτηση του Champions League.

Οι δηλώσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο:

Για την Αλ Νασρ και το πρωτάθλημα: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος στην Αλ Νασρ. Η Σαουδική Αραβία βρίσκεται σε μια διαδικασία, θα πάρει χρόνο, αλλά βήμα-βήμα θα φτάσουν στο κορυφαίο γήπεδο. Νομίζω πως το πρωτάθλημα θα είναι ένα από τα τρία καλύτερα του κόσμου. Οι άνθρωποι της χώρας θα είναι περήφανοι.

Το πρωτάθλημα δεν είναι χειρότερο από τη Ligue 1. Eίναι πιο ανταγωνιστικό από το γαλλικό, μπορώ πλέον να το πω ύστερα από έναν χρόνο εδώ. Είμαστε ήδη καλύτεροι από τους Γάλλους».

Για το ότι ήταν πρώτος σκόρερ του 2023: «Ήμουν ο πρώτος σκόρερ της χρονιάς, φαντάσου να νικάς νεαρά… θηρία σαν τον Χάαλαντ… είμαι περήφανος. Και θα γίνω 39 σύντομα. Μου αρέσει όταν ο κόσμος με αμφισβητεί και μετά πετυχαίνω. Δεν με επηρεάζει η κριτική».

Για τη Μάντσεστερ Σίτι και τα φαβορί του Champions League: «Η Μάντσεστερ Σίτι τα πήγε εξαιρετικά. Συγχαρητήρια για την χρονιά τους. Όλοι ήταν υπέροχοι, παίκτες και προπονητές. Επιτέλους κατέκτησαν το Champions League, πιθανόν να το άξιζαν δύο χρόνια νωρίτερα. Απολαμβάνω να τους βλέπω να παίζουν

Έχουν πολλές πιθανότητες να το κατακτήσουν ξανά. Όσο για τα φαβορί; Μάντσεστερ Σίτι, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου».

Για το αν θα αποσυρθεί: «Την στιγμή που θα νιώσω ότι δεν πάει άλλο, θα αποσυρθώ… μάλλον σε δέκα χρόνια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ