Ρονάλντο: «Θέλω και το 2024 να είμαι πρώτος σκόρερ στον κόσμο»

Ρονάλντο: «Θέλω και το 2024 να είμαι πρώτος σκόρερ στον κόσμο»

Με μια ανάρτησή του ο Κριστιάνο Ρονάλντο στα μέσα κοινωνικής του δικτύωσης αναφέρθηκε στο γεγονός ότι βγήκε πρώτος σκόρερ στον κόσμο και δήλωσε ότι θα ήθελε να επαναλάβει τη συγκεκριμένη επίδοση και το 2024

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει βαλθεί να σπάσει τα κοντέρ. Ο 38χρονος σούπερ σταρ αποδεικνύει ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός αφού δεν σταματάει να σκοράρει με την φανέλα της Πορτογαλίας και της Αλ Νασρ.

Ο Πορτογάλος επιθετικός σημείωσε μια τρομερή επίδοση μέσα στο 2023, αφού έκλεισε τη χρονιά ως πρώτος σκόρερ παγκοσμίως σημειώνοντας συνολικά 54 γκολ, ξεπερνώντας ποδοσφαιριστές όπως ο Κέιν, ο Χάαλαντ και ο Εμπαπέ.

Διαβάστε επίσης: Άλφα Ντιαλό: Στον Παναθηναϊκό «κομμένος», στη Μονακό πρωταγωνιστής (pics, vids)

Ο Ρονάλντο, μετά την χθεσινή αναμέτρηση της ομάδας του κόντρα στην Αλ-Τααβούν, ανέβασε ένα post στο instagram στο οποίο εξέφρασε την επιθυμία του να πετύχει κάτι ανάλογο και τη νέα χρονιά. «Είμαι χαρούμενος. Σκόραρα πολλά γκολ. Θέλω να το ξανακάνω. Το 2024 θέλω να είμαι ξανά ο πρώτος σκόρερ στον κόσμο. Θα (σας) πω όταν τελειώσει! Ευχαριστώ, ομάδα!», έγραψε χαρακτηριστικά ο CR7.

Στο ίδιο ύφος ήταν και οι χθεσινές δηλώσεις του Ρονάλντο μετά την νίκη της Αλ Νασρ με τον Πορτογάλο αστέρα να τονίζει ότι θα δουλέψει και τη νέα χρονιά για μια ανάλογη επίδοση:

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Ήταν μια καλή χρονιά για μένα, ομαδικά και ατομικά. Πέτυχα τόσα γκολ, βοήθησα την ομάδα μου, την Αλ Νασρ και την εθνική Πορτογαλίας. Είμαι περήφανος, θα συνεχίσω και του χρόνου θα προσπαθήσω να το πετύχω και πάλι. Σκληρή δουλειά, αφοσίωση και ένα ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα ήταν τίποτα εφικτό. Όταν αποφάσισα να έρθω εδώ κανένας δεν πίστευε αυτά που έλεγα. Τώρα ολόκληρος ο κόσμος παρακολουθεί το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας και συμβουλεύω όλους τους παίκτες στον κόσμο να συμμετάσχουν στη λίγκα μας εδώ, είναι ευπρόσδεκτοι», δήλωσε ο πρώην παίκτης των Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ