«Στο στόχαστρο της Γουέστ Χαμ πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού»

«Στο στόχαστρο της Γουέστ Χαμ πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού»

Η Γουέστ Χαμ θα κινηθεί την τελευταία μέρα του μεταγραφικού παζαριού για πρώην αμυντικό του Ολυμπιακού που πλέον αγωνίζεται στην Ligue 1 και την Χάβρη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Αγγλία, η Γουέστ Χαμ έχει στο στόχαστρό της τον πρώην αμυντικό του Ολυμπιακού, Ετιεν Κινκουέ.

Ο Γάλλος αμυντικός, ήταν παίκτης του Ολυμπιακού από το καλοκαίρι του 2021 μέχρι τον Ιανουάριο του 2023 όπου και μετακινήθηκε στην γαλλική Χάβρη, με την οποία κέρδισε την άνοδο στην Ligue 1.

Διαβάστε επίσης: «Ολυμπιακός και Πόρτο δίνουν μάχη για κεντρικό αμυντικό»

Πλέον, ο 22χρονος, με μία γεμάτη σεζόν στα… σαλόνια της Γαλλίας, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον από την Premier League και συγκεκριμένα από την ομάδα του Ντέιβιντ Μόγες.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως η μεταγραφή θα μπορούσε να ολοκληρωθεί με ένα ποσό στα 10 εκατομμύρια, αλλά τα «σφυριά» έχουν ανταγωνισμό για την απόκτηση του Γάλλου στόπερ.

Συγκεκριμένα, η Άιντραχτ Φρανκγούρτης και η Σάλτσμπουργκ, εξετάζουν την περίπτωση του Κινκουέ και δεν αποκλείεται να κινηθούν για τον νεαρό μέχρι αύριο που λήγει το μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ