Ο Λουίς Ενρίκε προανήγγειλε στην παραμονή του στην Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Λουίς Ενρίκε προανήγγειλε στην παραμονή του στην Παρί Σεν Ζερμέν

Την παραμονή του στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν γνωστοποίησε ο Λουίς Ενρίκε ο οποίος σε συνέντευξή του ανέφερε τα σχέδια των Παριζιάνων για την επόμενη σεζόν

Η Παρί Σεν Ζερμέν τα πηγαίνει περίφημα την φετινή χρονιά, αφού βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας στο Γαλλικό πρωτάθλημα, στο +11 από την δεύτερη Μπρεστ, ενώ βρίσκεται… με το ένα πόδι στους «8» του Champions League μετά την νίκη με 2-0 επί της Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Διαβάστε επίσης: Δεν ξεχνά τον Ολυμπιακό ο Βαλμπουενά: Το ποστάρισμα για τους Νέους και το… Pameeee (vid)

Οι Παριζιάνοι έχουν μεταμορφωθεί υπό τις οδηγίες του Λουίς Ενρίκε, με τον Ισπανό προπονητή σε συνέντευξή του να ανακοινώνει ουσιαστικά την παραμονή του στην γαλλική πρωτεύουσα και την νέα σεζόν.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το εάν η Παρί θα αποδυναμωθεί μετά την φυγή του Εμπαπέ, ο 53χρονος τεχνικός από την Αστούρια απάντησε: «Δεν μου περνάει από το μυαλό ότι η ομάδα θα είναι πιο αδύναμη την επόμενη σεζόν. Είμαι πολύ σίγουρος. Αν όλα πάνε καλά, σκέφτομαι και είμαι πεπεισμένος ότι θα έχουμε καλύτερη ομάδα την επόμενη χρονιά».

Ο «Λούτσο» στην συνέχεια ανέφερε: «Αν όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε πολύ καλύτερη ομάδα την επόμενη σεζόν. Είμαι πεπεισμένος για αυτό. Στην άμυνα, στην επίθεση, στην φυσική κατάσταση αλλά και στην τακτική… θα είμαστε καλύτεροι. Δεν υπάρχουν αμφιβολίες γι’ αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ