Εμπαπέ για το μέλλον του: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμα κάτι, ό,τι είναι να γίνει θα γίνει πριν το EURO»

Εμπαπέ για το μέλλον του: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμα κάτι, ό,τι είναι να γίνει θα γίνει πριν το EURO»

Ο Κιλιάν Εμπαπέ μίλησε για το μέλλον του, τονίζοντας πως δεν έχει αποφασίσει ακόμα κάτι και πως θα το κάνει πριν την έναρξη του EURO.

Το… σίριαλ με το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ συνεχίζεται κανονικότατα, με τον Γάλλο σούπερ σταρ να μιλά ακόμη μία φορά γι’ αυτό.

Ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν τόνισε πως ακόμα δεν γνωρίζει τι θα κάνει, διαβεβαιώνοντας πως όταν αποφασίσει θα το ανακοινώσει, μια ανακοίνωση που αναμένεται πριν την έναρξη του EURO. Παράλληλα, ο 25χρονος αναφέρθηκε και στην παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Οι δηλώσεις του Κιλιάν Εμπαπέ:

Για το μέλλον του: «Δεν έχω τίποτα να ανακοινώσω για το μέλλον μου γιατί απλά δεν υπάρχει ακόμα κάτι για να ανακοινώσω. Έχω πει πως όταν υπάρξει κάτι να ανακοινώσω θα το κάνω σαν άντρας».

Για το πότε θα ανακοινώσει τι θα κάνει: «Νομίζω πως το μέλλον μου θα διαλευκανθεί πριν την έναρξη του EURO».

Για τους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Πάντα ήθελα να παίξω στους Ολυμπιακούς Αγώνες και η επιθυμία μου δεν έχει αλλάξει. Αν αγωνιστώ στους Ολυμπιακούς θα είναι ένα όνειρο, αλλά αν δεν μου επιτραπεί τότε θα κάνω ό,τι μου είπαν. Η απόφαση ανήκει σε ένα άτομο και δεν μου έχει απαντήσει ακόμα ναι ή όχι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ