Ρομαό : «Είμαι ανταγωνιστικός και δυναμικός»

Ρομαό : «Είμαι ανταγωνιστικός και δυναμικός»

Ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στους λόγους που επέλεξε τον γαλλικό σύλλογο για να συνεχίσει την καριέρα του, αλλά και στο τι είναι ικανός να του προσφέρει.

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Ρεμς, έκανε ο Αλείς Ρομαό, μέσω των οποίον αναφέρθηκε στον γαλλικό σύλλογο και τους λόγους που τον επέλεξε ώστε να συνεχίσει την καριέρα του.

Επίσης, o 34χρονος διεθνής με το Τόγκο, ο οποίος στην διετή παρουσία του με τον Ολυμπιακό κατέγραψε 60 συμμετοχές και σημείωσε έξι γκολ εξήγησε τα όσα μπορεί να προσφέρει.

«Είναι ένας καλός σύλλογος με καλό πρόεδρο. Η Ρεμς είχε σκαμπανεβάσματα όπως όλες οι ομάδες όπως πρόκειται για αξιόλογο πρότζεκτ, με προπονητικό κέντρο και υπέροχες εγκαταστάσεις. Όλα αυτά δείχνουν πως η ομάδα θέλει να πάει σε υψηλότερο επίπεδο», τόνισε ο Ρομαό προσθέτοντας:

«Στο γήπεδο είμαι ανταγωνιστικός και δυναμικός. Είναι κάτι που το βλέπει ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου. Δεν συνηθίζω να μιλάω πολύ, αλλά να δείχνω στον αγωνιστικό χώρο όσα έχω στο μυαλό μου. Θα πρέπει να ξέρεις τι λες και πότε τα λες. Εάν οι προπονητές μου, με επιλέξουν ως αρχηγό σημαίνει πως τα πήγα καλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ