Η Μονακό ανακοίνωσε Γκολόβιν

Η Μονακό ανακοίνωσε Γκολόβιν

Τον διεκδίκησε η Τσέλσι, τον ήθελε η Γιουβέντους, τελικά κατέληξε στη Μονακό. Η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλεξάνταρ Γκολόβιν το μεσημέρι της Παρασκευής (27/07), έναντι 30.000.000 ευρώ.

Σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε η Μονακό, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Αλεξάνταρ Γκολόβιν από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας έναντι 30.000.000 ευρώ, κερδίζοντας έτσι την εμπιστοσύνη ακόμη ενός άκρως ταλαντούχου νεαρού.

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός διεκδικήθηκε από πολλές ομάδες μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Μέχρι πρότινος η Τσέλσι και η Γιουβέντους έμοιαζαν φαβορί για την απόκτησή του, ωστόσο η Μονακό κατάφερε να τον πείσει να απορρίψει Premier League και Serie A για χάρη της, υποσχόμενη στον νεαρό πρωταγωνιστικό ρόλο στο ρόστερ της.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στη Μονακό. Είναι μια νέα περιπέτεια για εμένα, την οποία προσεγγίζω με μεγάλη φιλοδοξία. Ανυπομονώ να γνωρίσω το επιτελείο και τους νέους συμπαίκτες μου», τόνισε στις πρώτες δηλώσεις του.

Ο Γκολόβιν διένυσε εκπληκτικό Μουντιάλ με τη φανέλα της εθνικής Ρωσίας, στην εκπληκτική πορεία της μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης, αλλά και εξαιρετική σεζόν με την ΤΣΣΚΑ, στη διάρκεια της οποίας κατέγραψε 43 συμμετοχές, 7 γκολ και 6 ασίστ. Υπέγραψε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας με τη γαλλική ομάδα, δηλαδή έως το καλοκαίρι του 2023, ενώ επέλεξε τον αριθμό 17.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ