Στην Παρί Σεν Ζερμέν έναντι 37.000.000 ευρώ ο Κέρερ

Στην Παρί Σεν Ζερμέν έναντι 37.000.000 ευρώ ο Κέρερ

Η Παρί Σεν-Ζερμέν απέκτησε τον 21χρονο Γερμανό κεντρικό αμυντικό, Τίλο Κέρερ, από τη Σάλκε, με αντίτιμο τα 37.000.000 ευρώ.

Η Σάλκε γνωστοποίησε τη συμφωνία της με την Παρί Σεν-Ζερμέν για την πώληση του Τίλο Κέρερ στη δεύτερη, έναντι 37.000.000 ευρώ. Στην ανακοίνωση της γερμανικής ομάδας, δε, τονίζεται ότι η προσφορά των πρωταθλητών Γαλλίας ήταν αρκετά δελεαστική ώστε να μην μπορεί να την αρνηθεί, επισημαίνοντας ότι είχε συμφωνήσει ήδη με τον ποδοσφαιριστή για την επέκταση της συνεργασίας τους, πριν έρθει η προσφορά των Παριζιάνων.

Πρόκειται για 21χρονο Γερμανό (με καταγωγή από το Μπουρουντί) κεντρικό αμυντικό, του οποίου το συμβόλαιο με τους Βασιλικούς Μπλε έληγε το καλοκαίρι του 2019. Ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην ακαδημία τόσο της Σάλκε, όσο και της Στουτγκάρδης, ενώ στην Bundesliga πρόλαβε να καταγράψει 45 εμφανίσεις και 4 γκολ.

Ο Τόμας Τούχελ αποκτά έναν νεαρότερο παίκτη για τη θέση του στόπερ, με στόχο να αντικαταστήσει σταδιακά τον Τιάγκο Σίλβα στο κέντρο της άμυνας, ενώ, όπως αναφέρουν τα γερμανικά ΜΜΕ, η εν λόγω μεταγραφή σημαίνει πως η περίπτωση του Ζερόμ Μπόατενγκ της Μπάγερν Μονάχου υποχωρεί για την Παρί Σεν-Ζερμέν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ