«Η Μαρσέιγ ρίχνει τις απαιτήσεις της για Μήτρογλου και πάει για Ντεμπελέ»

«Η Μαρσέιγ ρίχνει τις απαιτήσεις της για Μήτρογλου και πάει για Ντεμπελέ»

Η Γαλατάσαραϊ συνεχίζει να «πολιορκεί» τον Κώστα Μήτρογλου και να είναι φαβορί για την απόκτηση του Έλληνα φορ, τη στιγμή που η Μαρσέιγ φέρεται να ρίχνει τις απαιτήσεις της για τον 30χρονο και να ετοιμάζει πρόταση για τον Μουσά Ντεμπελέ της Σέλτικ.

Τα γαλλικά ΜΜΕ παρουσιάζουν ως υπαρκτό σενάριο την επιστροφή του Κώστα Μήτρογλου στον Ολυμπιακό τα τελευταία 24ωρα, ωστόσο στην Τουρκία εξακολουθεί να γίνεται λόγος για έντονο ενδιαφέρον από τη Γαλατάσαραϊ για τον Έλληνα επιθετικό. Σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής Sabah, η πλευρά του 30χρονου φορ τα βρήκε με τη διοίκηση των Μασσαλών, η οποία αναμένεται να είναι ακόμη πιο ελαστική στις διαπραγματεύσεις με οποιαδήποτε ομάδα ενδιαφερθεί για τον ποδοσφαιριστή (μέχρι στιγμής ζητούσε 8.000.000 ευρώ).

Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά και στο γεγονός ότι ο Μήτρογλου έχει σαφέστατα χαμηλότερες οικονομικές απαιτήσεις από τον Μπαφετιμπί Γκομίς. Ο 33χρονος Σενεγαλέζος ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την πρωταθλήτρια Τουρκίας, κυρίως διότι δεν συμφώνησε με τη διοίκησή της για την ανανέωση του συμβολαίου του και την άνοδο του ετήσιου μισθού του στα 3.300.000 ευρώ (!) σε ετήσια βάση, έτσι ο πρώην επιθετικός της Μπενφίκα είναι το φαβορί για να τον διαδεχθεί.

O Ρουντί Γκαρσιά έχει ζητήσει από τη διοίκηση της Μαρσέιγ την απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού, με συνέπεια ο Κώστας Μήτρογλου να έχει οδηγηθεί στην πόρτα της εξόδου από τη γαλλική ομάδα. Πρώτος στόχος μέχρι πρότινος ήταν ο Μάριο Μπαλοτέλι, ωστόσο η υπόθεση του Ιταλού φορ έχει υποχωρήσει και πλέον οι Μασσαλοί εξετάζουν τις περιπτώσεις των Μουσά Ντεμπελέ της Σέλτικ και Σιμόνε Τζάτζα της Βαλένθια.

Μάλιστα, για τον πρώτο η Μαρσέιγ παρουσιάζεται από την Equipe έτοιμη να καταθέσει πρόταση ύψους 15.000.000 ευρώ στους Σκωτσέζους, προκειμένου να εκμεταλλευτεί και τη δύσκολη οικονομική περίοδο που βιώνει η ομάδα του Μπρέντναν Ρότζερς, λόγω του απροσδόκητου αποκλεισμού της στα προκριματικά του Champions League από την ΑΕΚ.

Ο Μήτρογλου αγωνίστηκε συνολικά 30 φορές την περασμένη σεζόν με τη φανέλα της Μαρσέιγ, πετυχαίνοντας 13 γκολ και ανεβάζοντας σημαντικά την απόδοσή του δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ