Το μήνυμα του Ενγκελς για τη μεταγραφή του στη Ρεμς (pic)

Το μήνυμα του Ενγκελς για τη μεταγραφή του στη Ρεμς (pic)

Ο Βέλγος σέντερ μπακ με ανάρτησή του στα social media τόνισε ότι είναι περήφανος που θα αγωνίζεται στη Ρεμς και επισήμανε ότι ανυπομονεί για το ντεμπούτο του.

Στη Γαλλία με τη φανέλα της Ρεμς θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μπιορν Ενγκελς, με την ομάδα του Αλεξί Ρομαό να ανακοινώνει και επίσημα την απόκτησή του.

Λίγα λεπτά μετά την επισημοποίηση μεταγραφής του στη νεοφώτιστη ομάδα του Σαμπιονά, ο Βέλγος σέντερ μπακ με ανάρτησή του στα social media τόνισε ότι είναι περήφανος που θα αγωνιστεί στη Ρεμς και επισήμανε ότι ανυπομονεί για το ντεμπούτο του.  «Είμαι πολύ περήφανος για τη μεταγραφή μου στη Ρεμς. Σας ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δίνετε. Ανυπομονώ να αγωνιστώ», έγραψε ο 23χρονος.

Ο Ενγκελς πήρε μεταγραφή το περσινό καλοκαίρι στον Ολυμπιακό από την Κλαμπ Μπριζ, αλλά δεν κατάφερε να καθιερωθεί στους Πειραιώτες. Ο Βέλγος φέτος δεν βρισκόταν στα πλάνα του «ερυθρόλευκου» προπονητή, Πέδρο Μαρτίνς, με αποτέλεσμα να αναζητήσει αλλού την τύχη του. Πέρσι ο διεθνής σέντερ μπακ πραγματοποίησε συνολικά 24 συμμετοχές με τη φανέλα των Πειραιωτών και πέτυχε 3 γκολ.

Δείτε το μήνυμά του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ