Μονακό – Νιμ 1-1 (vid)

Μονακό – Νιμ 1-1 (vid)

Οι Μονεγάσκοι δεν κατάφεραν να κερδίσουν τη Νιμ και παρέμειναν για πέμπτη σερί αγωνιστική χωρίς νίκη – Σε ελεύθερη πτώση η ομάδα του Ζαρντίμ.

Εχει πάρει φόρα, φόρα… κατηφόρα η Μονακό, με την ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ να έρχεται ισόπαλη 1-1 με τη Νιμ στο «Λουί Ντε» και να μένει για πέμπτη σερί αγωνιστική χωρίς νίκη στο γαλλικό πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση και ο Πορτογάλος προπονητής ψάχνει να βρει τρόπο για να διακόψει την κατρακύλα και να επαναφέρει την ομάδα του στον δρόμο των επιτυχιών.

Στο αποψινό παιχνίδι η Νιμ ξεκίνησε καλύτερα και στο 19’ άνοιξε το σκορ με τον Μπριανσόν. Το γκολ των φιλοξενούμενων λειτούργησε ως καμπανάκι για τους παίκτες της Μονακό, με τους γηπεδούχους να απαντάνε άμεσα και στο 27’ να ισοφαρίζουν σε 1-1 με τον Φαλκάο. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Πριγκιπάτου προσπάθησε να πετύχει το γκολ της νίκης, αλλά δεν τα κατάφερε, με τη Νιμ να φεύγει με το βαθμό της ισοπαλίας στις αποσκευές της.

Η Μονακό, η οποία έχει να κερδίσει από την πρεμιέρα και το παιχνίδι της 11ης Αυγούστου με τη Ναντ (1-3), έμεινε για 5ο σερί ματς χωρίς νίκης και πλέον βρίσκεται στην 12η θέση με 6 πόντους. Η Νιμ από την άλλη, είναι στην 7η θέση με 8 βαθμούς.

Οι συνθέσεις:

Μονακό: Μπενάλιο, Ράγκι, Γκλικ, Εντοράμ, Μπαρέκα, Τίλεμανς, Μπενασέρ, Εμπουλά (61′ Γραντσέρ), Τραορέ (78′ Σιλά), Ντιόπ (72′ Γκολόβιν), Φαλκάο.

Νιμ: Μπερναρντονί, Αλακούς (85′ Λαντρ), Μπριανσόν, Λιμποΐ, Πακιέζ, Μπομπισόν, Βαλς (75′ Ντεπρέ), Τιούμπ (62′ Ντιαλό), Ριπάρ, Γκιγιόμ, Μπόζοκ.

Δείτε τα γκολ από την αναμέτρηση:

Το 0-1 της Νιμ:

Και το 1-1 της Μονακό:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ