Μονακό – Ανζέ 0-1

Μονακό – Ανζέ 0-1

Η Μονακό ηττήθηκε στην έδρα της από την Ανζέ (0-1), έμεινε στους έξι βαθμούς σε επτά αγωνιστικές στη Ligue 1 και κατέστησε ξεκάθαρο πως η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ περνάει... κρίση!

Η Μονακό υπέστη ήττα – σοκ στην έδρα της από την Ανζέ, δίνοντας στην Παρί Σεν-Ζερμέν την ευκαιρία να ξεφύγει ακόμα περισσότερο στο βαθμολογικό πίνακα της Ligue 1, δεδομένου ότι η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ είναι από τις λίγες, αν όχι η μόνη που μπορεί να απειλήσει τα ηνία των Παριζιάνων.

Αυτό τουλάχιστον είχε επικρατήσει στο ξεκίνημα της σεζόν, αφού τα πρώτα δείγματα των Μονεγάσκων υποδεικνύουν πως περνούν μια ισχυρότατη κρίση, ενδεχομένως τη μεγαλύτερη επί εποχής του Πορτογάλου προπονητή.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε ο Στεφάν Μπαογέν στο 27ο λεπτό με εξαιρετικό σουτ από την καρδιά της περιοχής, στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό «παραθυράκι» του Μπενάλιο. Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να φτάσουν ούτε σε μία τελική εντός εστίας, παρά το γεγονός ότι είχαν την κατοχή της μπάλας για πολύ περισσότερη ώρα.

Πλέον η Μονακό βρίσκεται στην 14η θέση με μόλις έξι βαθμούς σε επτά ματς, με την ομάδα του Τόμας Τούχελ να βρίσκεται. Η Ανζέ ανέβηκε στην 8η θέση και μετράει δέκα βαθμούς.

Στο άλλο ματς των 20:00, η Νις επικράτησε με 2-1 στην έδρα της Ναντ και άφησε τα Καναρίνια στη 18η θέση της κατάταξης.

Η ενδεκάδα της Μονακό: Μπενάλιο, Γκλικ, Σιντιμπέ, Χέντριχς, Τίλεμανς, Αχολού, Σαντλί, Γκολόβιν, Γκραντσπίρ, Φαλκάο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ