Σε κίνδυνο η θέση του Ζαρντίμ στη Μονακό

Σε κίνδυνο η θέση του Ζαρντίμ στη Μονακό

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ βρίσκεται μετά από πολύ καιρό σε επισφαλή θέση στη Μονακό και τα προσεχή ματς στη Ligue 1 θα κρίνουν το αν θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της.

Η Μονακό πάει από το κακό στο χειρότερο, έχει συγκεντρώσει μόλις έξι βαθμούς στις εννέα πρώτες αγωνιστικές της Ligue 1, βρίσκεται στη 18η θέση και πλέον βλέπει μέχρι και το ενδεχόμενο της τετράδας να μοιάζει με υπέρβαση.

Η συνέπεια αυτού; Για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ βρίσκεται στο «μάτι του κυκλώνα». Σύμφωνα με δημοσίευμα της Equipe, ο Πορτογάλος προπονητής πλέον βρίσκεται σε επισφαλή θέση και κατά συνέπεια στους προσεχείς αγώνες πρωταθλήματος η παραμικρή απώλεια θα είναι αρκετή για να τον οδηγήσει σε απομάκρυνση από την τεχνική ηγεσία.

Στο ρεπορτάζ τονίζεται ότι το πρότζεκτ των Μονεγάσκων επί της ουσίας στηρίζεται στον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού και πως η διοίκηση της γαλλικής ομάδας δεν θέλει να προχωρήσει σε κάποια βιαστική απόφαση, διακόπτοντας τη συνεργασία της μαζί του δίχως να είναι σίγουρη ότι αυτή είναι και η ενδεδειγμένη λύση.

Το συμβόλαιο του Ζαρντίμ λήγει το καλοκαίρι του 2020, τη στιγμή που κι εκείνος έχει αρκετά παράπονα εξαιτίας των χειρισμών της διοίκησης σε ό,τι έχει να κάνει με τις μαζικές αγοραπωλησίες που έχουν ως αποτέλεσμα να αλλοιώνεται διαρκώς η ταυτότητα της ομάδας του. Η εκπληκτική πορεία της σεζόν 2016-2017, στο τέλος της οποίας η Μονακό κατέκτησε το πρωτάθλημα και έφτασε στα ημιτελικά του Champions League, μοιάζει… αιώνες πίσω.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ