Συζητήσεις Παρί Σεν Ζερμέν – Βενγκέρ για το ρόλο του ποδοσφαιρικού διευθυντή

Συζητήσεις Παρί Σεν Ζερμέν – Βενγκέρ για το ρόλο του ποδοσφαιρικού διευθυντή

Παρί Σεν-Ζερμέν και Αρσέν Βενγκέρ φέρονται να βρίσκονται σε συζητήσεις όσον αφορά στο ρόλο του ποδοσφαιρικού διευθυντή, ώστε να στηριχθεί περαιτέρω και ο Τόμας Τούχελ.

Ο Αρσέν Βενγκέρ ενδέχεται να επιστρέψει άμεσα στο χώρο του ποδοσφαίρου, από τον οποίο, παρά τα 68 χρόνια του, έχει πάρει την απόφαση να μην αποσυρθεί. Συγκεκριμένα, ο Αλσάτος βρίσκεται σε συζητήσεις με την Παρί Σεν-Ζερμέν, προκειμένου να αναλάβει ρόλο ποδοσφαιρικού διευθυντή στην πρωταθλήτρια Γαλλίας.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γάλλος πρώην προπονητής της Άρσεναλ εμπλέκεται με την Παρί, η οποία είχε εξετάσει την περίπτωσή του και σε περιόδους αναζητούσε κάποιον για την άκρη του πάγκου της.

Αυτή τη στιγμή οι Παριζιάνοι θεωρούν πως υφίσταται ένα διοικητικό κενό και ότι ο Τόμας Τούχελ χρειάζεται έναν άνθρωπο με τον οποίο θα είναι σε θέση να αναπτύξει κώδικα επικοινωνίας για την εύρυθμη λειτουργία του σχεδιασμού του ρόστερ.

Αθλητικός διευθυντής της Παρί είναι ο Αντέρο Ενρίκε, που προς το παρόν δεν φέρεται να συνεργάζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με τον Γερμανό προπονητή, με τη διοίκηση της ομάδας να ευελπιστεί ο Βενγκέρ να λειτουργήσει ως συνδετικός κρίκος, εφόσον τελικά προσληφθεί.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ