Παρί Σεν Ζερμέν – Αμιέν 5-0

Παρί Σεν Ζερμέν – Αμιέν 5-0

Η Παρί Σεν-Ζερμέν συνέχισε ακάθεκτη την πορεία της προς τον τίτλο της Ligue 1, διαλύοντας με 5-0 την Αμιέν στο Παρκ ντε Πρενς και πανηγυρίζοντας το «δέκα στα δέκα»!

Η Παρί Σεν-Ζερμέν συνέχισε ακάθεκτη την πορεία της προς τον τίτλο της Ligue 1, διαλύοντας με 5-0 την Αμιέν στο Παρκ ντε Πρενς, ανεβαίνοντας στο +8 από τη δεύτερη Λιλ και πανηγυρίζοντας το «δέκα στα δέκα»!

Αυτό ήταν το τρίτο διαδοχικό ματς που η ομάδα του Τόμας Τούχελ κερδίζει με διαφορά πέντε γκολ, αφού είχε προηγηθεί το 6-1 απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα για το Champions League και το 5-0 με αντίπαλο τη Λιόν για το γαλλικό πρωτάθλημα, τη στιγμή μάλιστα που ο Νεϊμάρ δεν αγωνίστηκε.

Ο Μαρκίνιος άνοιξε το σκορ με υπέροχη κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, ενώ με τον ίδιο ακριβώς τρόπο διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του ο Αντριέν Ραμπιό. Με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Χουάν Μπερνάτ, έγινε επίσης το 3-0 από τον Γιούλιαν Ντράξλερ, με τον Κιλιάν Μπαπέ να γράφει το 4-0 με τυχερό τρόπο στο 82′. Ο Ντιαμπί ήταν εκείνος που έγραψε το τελικό 5-0 με ωραία προσπάθεια και έξοχο τελείωμα.

H ενδεκάδα της Παρί: Αρεολά, Μπερνάτ, Μαρκίνιος, Κέρερ, Ενκουνκού, Ραμπιό, Βεράτι, Ντράξλερ, Μπαπέ, Ντι Μαρία, Καβάνι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ