Μονπελιέ – Μαρσέιγ 3-0

Μονπελιέ – Μαρσέιγ 3-0

Η απίστευτη Μονπελιέ επικράτησε εντός έδρας με 3-0 της Μαρσέιγ, έπιασε την Λιλ στην 2η θέση της βαθμολογίας και ονειρεύεται θέση στο Champions League.

Τρελαίνει κόσμο η φετινή Μονπελιέ! Η ομάδα του Ντερ Ζακαριάν, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λαμπόρντ, ο οποίος πέτυχε 2 γκολ νίκησε (και) τη Μαρσέιγ εντός έδρας με 3-0 και σκαρφάλωσε στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Καλύτερη Μαρσέιγ στο πρώτο μέρος, είχε την κατοχή και τις ευκαιρίες, ωστόσο δεν κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια με το προβάδισμα. Μεγάλη ευκαιρία για τους Μασσαλούς στο 23′ όταν ο Ζερμέν έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Ίδια κατάληξη και στο σουτ του Παγιέτ στο 33ο λεπτό, με το 0-0 να παραμένει μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Η Μονπελιέ κατάφερε να αιφνιδιάσει τους φιλοξενούμενους στο δεύτερο ημίχρονο κάνοντας το 1-0 στο 51′, με κεφαλιά του Λαμπόρντ, ενώ 10 λεπτά αργότερα, πάλι ο ίδιος παίκτης έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του, με ένα πολύ δυνατό σουτ. Στο 70′ ο Λασνέ, έδωσε διαστάσεις θριάμβου στο σκορ, σκοράροντας μέσα από την μεγάλη περιοχή της Μαρσέιγ.

Με αυτή τη νίκη η Μονπελιέ έφτασε τους 25 βαθμούς και έπιασε στην 2η θέση την Λιλ, ενώ η Μαρσέιγ έμεινε στους 19 βαθμούς και έπεσε στην 6η θέση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ