Κιλιάν Μπαπέ: Τρίτος στη λίστα των Γάλλων με τη μεγαλύτερη επιρροή

Κιλιάν Μπαπέ: Τρίτος στη λίστα των Γάλλων με τη μεγαλύτερη επιρροή

19 ετών. Ένας απλός... ποδοσφαιριστής. Κι όμως, σύμφωνα με δημοσίευμα περιοδικού στη Γαλλία, ο Κιλιάν Μπαπέ κατατάσσεται τρίτος στη λίστα με τους Γάλλους πολίτες που έχουν τη μεγαλύτερη επιρροή στο κοινό. Βρίσκεται πάνω ακόμα και από τον πρόεδρο της Γαλλίας!

Δημοσίευμα πασίγνωστου περιοδικού στη Γαλλία, του Vanity Fair, έκανε μια εκτίμηση η οποία αντιμετωπίζεται ως εξαιρετικά παράδοξη από τα εγχώρια ΜΜΕ.

Τι αφορά αυτή; Το γεγονός ότι στη λίστα με τους Γάλλους πολίτες που αυτή τη στιγμή άσκησαν τη μεγαλύτερη επιρροή στο παγκόσμιο κοινό το 2018, ο Κιλιάν Μπαπέ έχει τοποθετηθεί στην 3η θέση, πάνω ακόμα και από τον πρόεδρο της χώρας, Εμανουέλ Μακρόν, που βρίσκεται στην 5η θέση.

Οι δύο άνθρωποι που φέρονται να ξεπερνούν τον 19χρονο επιθετικό της Παρί Σεν-Ζερμέν είναι ο 50χρονος φωτογράφος και σχεδιαστής ρούχων, Εντί Σλιμάν, και η 37χρονη συγγραφέας, Λεϊλά Σλιμανί. Ο προπονητής της εθνικής Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάμπ, βρίσκεται στη 10η θέση.

Ο πρώην προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν, είχε βρεθεί στη 2η θέση την προηγούμενη φορά, ωστόσο φέτος δεν εντοπίζεται καν στην πρώτη δεκάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ