Μαρσέιγ – Ρεμς 0-0

Μαρσέιγ – Ρεμς 0-0

Η Μαρσέιγ κόλλησε στο 0-0 εντός έδρας με την Ρεμς και έχασε την ευκαιρία να μπει στην πρώτη τετράδα. Εμφατικό διπλό για το Στρασβούργο, που πέρασε με 4-1 από την έδρα της Ρεν.

Η Μαρσέιγ έψαχνε την νίκη προκειμένου να αφήσει πίσω την βαριά ήττα με 4-0 από την Άιντραχτ μεσοβδόμαδα, ωστόσο αυτή δεν ήρθε ποτέ. Η ομάδα του Ρούντι Γκαρσία έμεινε στο 0-0 με την Ρεμς εντός έδρας και έχασε μεγάλη ευκαιρία να αναρριχηθεί στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε ολόκληρο το παιχνίδι, με τους παίκτες της Ρεμς να βρίσκονται σε ρόλο… θεατή. Στο 19′ ο Ραμί (Μαρσείγ) δεν κατάφερε να σκοράρει με κεφαλιά, έπειτα από κόρνερ, ενώ στο 30′, την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παγιέ, σταμάτησε ο Μεντί.

Ακόμη μία καλή ευκαιρία έχασε η Μαρσέιγ, στο 63′ με τον Σακάι, όταν το σουτ που επιχείρησε έξω από την μεγάλη περιοχή, πέρασε λίγο άουτ. Στους 26 βαθμούς και την 5η θέση η Μαρσείγ, ενώ από την άλλη η Ρεμς βρίσκεται στην 9η θέση με 21 βαθμούς.

Επιστροφή στις νίκες μετά από ένα μήνα για το Στρασβούργο και μάλιστα με εμφατικό τρόπο, καθώς επικράτησε με 4-1 στην έδρα της Ρεμς.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 9ο λεπτό με τον Σαρ, ωστόσο από εκείνο το σημείο και έκτοτε ήρθε η κατάρρευση. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 20′ με τον Τόμασον, ενώ στο 30ο λεπτό πήραν κεφάλι στο σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μαρτίν.

Στο δεύτερο ημίχρονο, και πάλι με τον Μαρτίν από την άσπρη βούλα, το Στρασβούργο πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων (3-1), ενώ στο 77ο λεπτό ο Μαρτίνεθ έκανε το 4-1, τελειώνοντας ουσιαστικά το ματς.

Έτσι το Στρασβούργο ανέβηκε στην 8η θέση με 21 βαθμούς, ενώ η Ρεν παρέμεινε στην 14η θέση με 17.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ