«Η Μαρσέιγ πρότεινε τον Μήτρογλου στη Βαλένθια»

«Η Μαρσέιγ πρότεινε τον Μήτρογλου στη Βαλένθια»

Οι άνθρωποι της Μαρσέιγ φέρονται να έχουν προτείνει τον Κώστα Μήτρογλου στη Βαλένθια, δίνοντας συνέχεια στις προσπάθειες πώλησης του Έλληνα επιθετικού.

Η ιστορία «Μαρσέιγ – Κώστας Μήτρογλου» καλά κρατεί. Η γαλλική ομάδα φέρεται να επιθυμεί την πώλησή του από το περασμένο καλοκαίρι, όμως κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο, παρά το έντονο ενδιαφέρον της Μπεσίκτας και της Γαλατάσαραϊ, δεν έφτασε ποτέ στα γραφεία των Μασσαλών πρόταση που να ανταποκρίνεται στις βλέψεις τους. Ο Ρουντί Γκαρσιά τού έχει δώσει συνολικά 19 συμμετοχές τη φετινή σεζόν (3 γκολ) και εν γένει τον υπολογίζει ως εναλλακτική λύση στη γραμμή κρούσης, αλλά μέχρι εκεί. Ιδανικά, η Μαρσέιγ θέλει να ξεφορτωθεί το συμβόλαιο του 30χρονου και να βάλει ζεστό χρήμα στα ταμεία της, το οποίο ως επί το πλείστον θα αξιοποιηθεί στην απόκτηση του αντικαταστάτη του.

Μετά την Μπέτις, υφίσταται μία ακόμα ισπανική ομάδα στην οποία ο Μήτρογλου έχει προταθεί και μάλιστα από τους ανθρώπους της ίδιας της Μαρσέιγ. Ο τοπικός ραδιοφωνικός σταθμός της Βαλένθια, RadioEsport, υποστήριξε πως ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού έχει προταθεί στη Βαλένθια, μετά το αποτυχημένο πρώτο μισό της σεζόν του Μισί Μπατσουαγί, ο οποίος αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την Τσέλσι και κάθε άλλο παρά έχει ικανοποιήσει με την απόδοσή του. Παράλληλα, ο Κεβίν Γκαμεϊρό έχει τραυματιστεί, με συνέπεια οι επιλογές του Μαρθελίνο για την κορυφή της επίθεσης των Νυχτερίδων να έχουν περιοριστεί.

Ο Μήτρογλου αγωνίστηκε συνολικά 30 φορές την περασμένη σεζόν με τη φανέλα της Μαρσέιγ, πετυχαίνοντας 13 γκολ και ανεβάζοντας σημαντικά την απόδοσή του δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου. Όσο για τη Βαλένθια, μετά από 17 ματς στη La Liga, έχει συγκεντρώσει 22 βαθμούς και βρίσκεται στην 8η θέση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ