Ο Σαλιμπούρ και το διαχρονικό φλερτ με τον Ολυμπιακό (vid, pic)

Ο Σαλιμπούρ και το διαχρονικό φλερτ με τον Ολυμπιακό (vid, pic)

Ο Ιανουάριος πλησιάζει, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται, ο Καρσελά κάνει χαμηλές πτήσεις οι Γάλλοι επιμένουν για τον Σαλιμπούρ, που μένει ελεύθερος και αρέσει.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να κάνει μία σειρά από κινήσεις τον Ιανουάριο. Οι οποίες θα αφορούν και αποχωρήσεις και αφίξεις ποδοσφαιριστών, ώστε το ρόστερ να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο και κάποιοι παίκτες που δεν έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα να συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους.

Φυσικά, όταν είναι γνωστό ότι ο σύλλογος βρίσκεται σε τέτοια διαδικασία προσθαφαιρέσεων, είναι λογικό να προκύπτουν και διάφορα σενάρια για ποδοσφαιριστές που, είτε έχουν προταθεί είτε όντως ενδιαφέρουν.

Μία τέτοια (διαχρονική) περίπτωση είναι και ο Γιανίς Σαλιμπούρ. Το όνομα του 26χρονου (24/01/1991) Γάλλου εξτρέμ της Γκινγκμπάμπ συνδέεται εδώ και πολλά χρόνια με τον Θρύλο. Φέτος, όμως, υπάρχει μία σημαντική διαφορά. Το συμβόλαιο του Σαλιμπούρ με τον γαλλικό σύλλογο λήγει το καλοκαίρι του 2018, κάτι που σημαίνει ότι από την 01/01/2018 μπορεί να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του ή να αποχωρήσει με ένα πολύ μικρότερο ποσό από εκείνο που πιθανώς αξίωνε η ομάδα του.

Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα, πέραν του Ολυμπιακού για τον πρώην παίκτη των Λιλ, Μπουλόν και Κλερμόν έχουν ρωτήσει ομάδες από την Πρέμιερ Λιγκ. Επίσης, αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι πριν από μία εβδομάδα ο Φρανσουά Μοντέστο ήταν στη Γαλλία και παρακολούθησε παίκτες που έχει ξεχωρίσει το τμήμα σκάουτινγκ.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Σαλιμπούρ, αξίζει να σημειωθεί ότι συνολικά στην καριέρα έχει 78 αγώνες, 16 γκολ και 7 12 ασίστ στο Σαμπιονά και 106 συμμετοχές, 12 γκολ και 7 ασίστ στη δεύτερη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος. Ενώ φέτος έχει 10 συμμετοχές και 1 γκολ.

Οσο για τον Ολυμπιακό; Εάν η εικόνα του Καρσελά δεν αλλάξει άμεσα και εντυπωσιακά, πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξουν εξελίξεις στο δεξιό άκρο της επίθεσης. Και ο Σαλιμπούρ θα είναι ένας από τους υποψήφιους.

https://www.youtube.com/watch?v=-I5pJLBhdu4

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ