Νεϊμάρ: «Είμαι λίγο τρελός αλλά δεν είμαι βλάκας!»

Νεϊμάρ: «Είμαι λίγο τρελός αλλά δεν είμαι βλάκας!»

Ο Νεϊμάρ απάντησε στις φήμες που ακούγονται γύρω από το όνομά του.

Η Παρί Σεν Ζερμέν σάρωσε την ουραγό Γκινκάμπ για την 21η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος, αφού την συνέτριψε στο «Παρκ ντε Πρενς» με 9-0! Δύο γκολ πέτυχε ο Νειμάρ, ο οποίος μετά το ματς ξέσπασε κατά των κατηγοριών για χρήση κοκαΐνης σε πάρτι που συμμετείχε την παραμονή της πρωτοχρονιάς.

Ο Βραζιλιάνος σταρ της ομάδας της γαλλικής πρωτεύουσας δεν έκρυψε την οργή του για τα σχετικά δημοσιεύματα: «Είναι απαράδεκτο. Ξέρω τι λέγεται και γράφεται για μένα, και τα καλά και τα κακά. Τις τελευταίες ημέρες, ανακαλύπτουν πολλά πράγματα. Με κατηγόρησαν ότι έκανα χρήση ναρκωτικών την παραμονή της πρωτοχρονιάς. Ο κόσμος νομίζει ότι ξεπερνώ τα όρια, αλλά όχι και έτσι», τόνισε στη γαλλική τηλεόραση ο Νεϊμάρ και συμπλήρωσε στον ίδιο τόνο:

«Είμαι μεγάλος αθλητής, είμαι λίγο τρελός, αλλά δεν είμαι βλάκας. Ταυτόχρονα είμαι και χαρούμενος γιατί εάν μιλάς για μένα είναι γιατί έχω ποιότητα και είμαι μέσα στους καλύτερους. Είμαι πιο ώριμος, έχω ωριμάσει πολύ.» Σε ερώτηση για τα σενάρια που τον θέλουν να μεταγράφεται στη Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε: «Οταν υπάρχει κάτι, θα βγω να το πω δημόσια», ενώ κατέληξε για τη σχέση του με τον προπονητή της ομάδας του, Τόμας Τούχελ: «Υπάρχει φιλία, αλλά την ίδια ώρα και σεβασμός. Τον σκέφτομαι ως προπονητή, αλλά μιλάμε με ειλικρίνεια, υπάρχει εμπιστοσύνη.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ