Επίσημο: Εκτός για 2,5 μήνες ο Νεϊμάρ!

Επίσημο: Εκτός για 2,5 μήνες ο Νεϊμάρ!

Η Παρί Σεν Ζερμέν με ανακοίνωση της ενημέρωσε πως ο τραυματισμός του Νεϊμάρ είναι πολύ πιο σοβαρός από ότι είχε εκτιμηθεί στην αρχή και θα μείνει εκτός δράσης για δέκα βδομάδες.

Τεράστιο πλήγμα για την Παρί Σεν Ζερμέν δύο βδομάδες πριν τις αναμετρήσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τους «16» του Champions League.

Όπως ανακοίνωσε ο γαλλικός σύλλογος θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Νεϊμάρ για τουλάχιστον δέκα βδομάδες με αποτέλεσμα να τίθεται νοκ-άουτ σίγουρα στα δύο ματς με την αγγλική ομάδα και η επιστροφή του στα γήπεδα να υπολογίζεται μέσα Απριλίου.

Ο Νεϊμάρ είχε τραυματιστεί στο πρόσφατο παιχνίδι της Παρί με αντίπαλο το Στρασβούργο και αποχώρησε από το ματς, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για όχι και τόσο σοβαρό τραυματισμό.

Μετά από τις ενδελεχείς εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε απεδείχθη πως έχει έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό στο πέμπτο μετατάρσιο του δεξιού του ποδιού και αποφασίστηκε να ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή!

Αυτό σημαίνει πως θα είναι εκτός για τουλάχιστον 2,5 μήνες και θα χάσει το σημαντικότερο μέρος του δεύτερου μισού της σεζόν. Ο Βραζιλιάνος θα λείψει περισσότερο στην Παρί στα ματς για το Champions League, στο οποίο έχει ρίξει το βάρος τη φετινή σεζόν, καθώς το πρωτάθλημα είναι σχεδόν βέβαιο πως θα το κατακτήσει.

https://twitter.com/PSG_inside/status/1090572900518772738

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ