Ο Τούχελ… έβγαλε στη σέντρα τους παίκτες της Παρί

Ο Τούχελ… έβγαλε στη σέντρα τους παίκτες της Παρί

Καμία διάθεση να υποστηρίξει τους παίκτες του δεν είχε ο Τόμας Τούχελ, μετά και τις διαδοχικές ήττες από τη Λιλ και τη Ναντ στο πρωτάθλημα.

Η Παρί Σεν Ζερμέν αυτή τη στιγμή θα μπορούσε να είχε στεφθεί ήδη πρωταθλήτρια Γαλλίας, όμως δυο απανωτές ήττες από την Λιλ και τη Ναντ έχουν βάλει στον «πάγο» τους πανηγυρισμούς των Παριζιάνων.

Όπως είναι φυσικό, η απόδοση των παικτών τις τελευταίες εβδομάδες έχει προκαλέσει εκνευρισμό ανάμεσα στις τάξεις του συλλόγου και το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο δυνατό.

Το γεγονός αυτό αποδείχθηκε και από τις πρόσφατες δηλώσεις του Τόμας Τούχελ, ο οποίος δεν δίστασε να… βγάλει στη σέντρα τους ποδοσφαιριστές του.

«Απέναντι στην Ναντ παίξαμε πολύ άσχημα και δεν μπορούμε να είμαστε ευτυχισμένοι, θα μπορούσαμε να χάσουμε ακόμα και με 4-1 ή 5-1. Ήταν μία ήττα εντελώς διαφορετική από εκείνη που κάναμε κόντρα στην Λιλ» ανέφερε αρχικά για να προσθέσει:

«Δεν ήμασταν συμπαγείς, δεν γίναμε ποτέ επικίνδυνοι για τον αντίπαλο. Υπερασπίζομαι πάντα τους παίκτες μου αλλά αυτή τη φορα δεν μπορώ να το κάνω».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ