Ετοιμάζει πρόταση για τον Ντε Χέα η Παρί Σεν Ζερμέν

Ετοιμάζει πρόταση για τον Ντε Χέα η Παρί Σεν Ζερμέν

Η Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται να βρίσκεται σε αναζήτηση τερματοφύλακα και σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα είναι έτοιμη να κάνει κίνηση για τον Ντε Χέα.

Ο Νταβίντ Ντε Χέα δεν περνά και την καλύτερη περίοδο της καριέρας του στο Μάντσεστερ και έτσι η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση για να κάνει δικό της τον Ισπανό τερματοφύλακα της Γιουνάιτεντ.

Όπως αναφέρει η Αγγλική εφημερίδα «Sun», η γαλλική ομάδα είναι έτοιμοι να καταθέσει μια πρόταση ύψους περίπου 70 εκατομμυρίων ευρώ στους «κόκκινους διαβόλους» με σκοπό να κάνουν τον 28χρονο κάτοικο Παρισιού για τα επόμενα χρόνια.

Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φοβούνται πως οι Παριζιάνοι θα προσφέρουν στον Ντε Χέα τα χρήματα που ο ίδιος επιθυμεί (δηλαδή περίπου 400.000 την εβδομάδα) και έτσι θα καταφέρει να τον πείσει ώστε να αποχωρήσει από το Νησί.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Παρί έφερε τοπ καλοκαίρι τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν για να προσθέσει εμπειρία κάτω από τα δοκάρια της, με τον Ιταλό όμως να μην αποδίδει όπως εκείνος και η ομάδα του θα ήθελαν.

Ο Τόμας Τούχελ δεν φαίνεται να υπολογίζει και πολύ στον Αλφόνς Αρεολά και έτσι όλα δείχνουν πως το καλοκαίρι θα γίνει κίνηση για να αποκτηθεί ένας έμπειρος και καλός τερματοφύλακας, με τον Ντε Χέα να μοιάζει ο ιδανικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ