Παρί Σεν Ζερμέν – Νις 1-1

Παρί Σεν Ζερμέν – Νις 1-1

Εντός έδρας γκέλα για την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία ήρθε ισόπαλη κόντρα στη Νις με 1-1. Αστόχησε σε πέναλτι στο 90+3' ο Καβάνι.

Παρί Σεν Ζερμέν και Νις ήρθαν ισόπαλες με 1-1 στο «Παρκ ντε Πρενς» για την 35η αγωνιστική της Ligue 1.

Βαθμολογικό ενδιαφέρον για τις δύο ομάδες δεν υπήρχε στο παιχνίδι, καθώς η μεν Παρί έχει κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα Γαλλίας, η δε Νις, βρίσκεται αρκετά πίσω από τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Γκανάγκο να σκοράρει στο 46′ για το 0-1. Ο Νεϊμάρ στο 60′ έφερε το παιχνίδι στα ίσα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Οι Παριζιάνοι θα μπορούσαν να πάρουν το ματς, ωστόσο ο Έντισον Καβάνι αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, Γκιγνκάμπ και Καέν ήρθαν ισόπαλες δίχως τέρματα στην έδρα της πρώτης, αποτέλεσμα που φέρνει και τις δύο ομάδες ένα βήμα πιο κοντά στον υποβιβασμό στην Ligue 2.

Ανζέ και Νιμ επικράτησαν αμφότερες εκτός έδρας των Μπορντό και Ρεμς με σκορ 1-0 και 3-0 αντίστοιχα, με τις νίκες αυτές ωστόσο να μην έχουν κάποιο βαθμολογικό αντίκτυπο.

Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα

Παρί Σεν Ζερμέν – Νις 1-1

Γκινγκάμπ – Καέν 0-0

Μπορντό – Ανζέ 0-1

Ρεμς – Νιμ 0-3

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ