Θέλει 300 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον Νεϊμάρ η Παρί!

Θέλει 300 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον Νεϊμάρ η Παρί!

Η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν θέλει 300.000.000 ευρώ για να παραχωρήσει τον Νεϊμάρ αυτό το καλοκαίρι, με αποτέλεσμα η επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα να φαντάζει αδύνατη.

Μπορεί η Παρί Σεν Ζερμέν να έκανε γνωστό πρόσφατα πως προτίθεται να πουλήσει τον Νεϊμάρ, αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα το κάνει… κοψοχρονιά.

Σύμφωνα με την «Parisien», η διοίκηση των Παριζιάνων θέλει 300 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να δώσει την συγκατάθεση της στην παραχώρηση του Βραζιλιάνου αυτό το καλοκαίρι, ποσό που πραγματικά αδυνατεί να δώσει οποιαδήποτε ομάδα αυτή τη στιγμή.

Το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Νεϊμάρ έχει γίνει έντονο τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο η μόνη περίπτωση που οι «μπλαουγκράνα» θα μπορούσαν να «ματσάρουν» τα οικονομικά θέλω της Παρί, ήταν να δώσουν χρήματα και παίκτες που θα ήθελαν να ξεφορτωθούν (Κοουτίνιο και Ντεμπελέ), όμως το πρόβλημα είναι πως δεν τους θέλει η γαλλική ομάδα.

Ο Μέσι μπορεί να ονειρεύεται νέα συνύπαρξη με τον πρώην συμπαίκτη του, ωστόσο στην παρούσα φάση μοιάζει αδύνατο ο Νεϊμάρ να επιστρέψει στην Βαρκελώνη, εκτός αν πέσουν κατά πολύ οι απαιτήσεις του Κελαϊφί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ