Ετοιμάζει πρόταση για Τονάλι η Παρί

Ετοιμάζει πρόταση για Τονάλι η Παρί

Έτοιμη να καταθέσει πρόταση ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Σάντρο Τονάλι είναι η Παρί Σεν Ζερμέν, σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα.

Ο Σάντρο Τονάλι αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ιταλικού ποδοσφαίρου, έχοντας χαρακτηριστεί από πολλούς ως ο «νέος Πίρλο», ενώ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «L’Equipe», η Παρί Σεν Ζερμέν αναμένεται να καταθέσει στην Μπρέσια πρόταση ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να κάνουν δικό τους τον νεαρό μέσο.

Ο τεχνικός διευθυντής των πρωταθλητών Γαλλίας, Λεονάρντο, φαίνεται να είναι μεγάλος φαν του Τονάλι, τον οποίο μάλιστα παρακολουθούσε από τον καιρό που δούλευε στην Μίλαν. Παράλληλα, η περίπτωση του Ιταλού χαφ θυμίζει αρκετά την αντίστοιχη του Μάκρο Βεράτι, ο οποίος μετακόμισε στο Παρίσι το καλοκαίρι του 2012 από την Πεσκάρα.

Ο πρόεδρος της Μπρέσια, Μάσιμο Σελίνο, υποστήριξε πρόσφατα πως ο 19χρονος δεν είναι προς πώληση, ωστόσο οι πιθανότητες παραμονής του στην ομάδα είναι μικρές.

Ο Τονάλι είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Ιταλίας, ενώ προέρχεται από μία «γεμάτη» σεζόν με την φανέλα της Μπρέσια, αγωνιζόμενος σε 34 παιχνίδια της Serie B, όπου μέτρησε 3 γκολ και 7 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ