Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος είπε «αντίο» στη Νιμ (pic)

Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος είπε «αντίο» στη Νιμ (pic)

Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος έλυσε το συμβόλαιό του με τη Νιμ και αποχαιρέτησε τη γαλλική ομάδα, ευχαριστώντας για τα δύο χρόνια συνεργασίας.

Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος αποτελεί παρελθόν από τη Νιμ, αλλά δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το σύλλογο για τα δύο χρόνια συνεργασίας τους.

Ο πρώην μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, αγωνιζόταν στους Γάλλους από το 2017 και κατάφερε να κερδίσει την άνοδο στη Ligue 1 το καλοκαίρι του 2018. Παρά το γεγονός ότι η ομάδα του ανταποκρίθηκε εξαιρετικά στην πρώτη της χρονιά στη μεγάλη κατηγορία, ο 27χρονος άσος δεν πραγματοποίησε επίσημη συμμετοχή.

Τη σεζόν 2017- 2018, ο Βλαχοδήμος πραγματοποίησε 23 συμμετοχές στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας, πετυχαίνοντας και 4 γκολ, αλλά φέτος δεν δικαίωσε στις προσδοκίες, αντιμετωπίζοντας και προβλήματα τραυματισμού. Στους «κροκόδειλους» βρέθηκε επίσης και το 2015 ως δανεικός από τον Ολυμπιακό.

«Είναι καιρός να πω αντίο στη Νιμ ύστερα από 2 χρόνια. Παρά τις δυσκολίες ζήσαμε ωραίες και ευχάριστες στιγμές που πάντα θα θυμάμαι»…τόνισε μεταξύ άλλων ο Έλληνας μεσοεπιθετικός.

Δείτε την ανάρτηση του Βλαχοδήμου στα social media:

Bonjour crocos!It´s time to say goodbye to Nîmes Olympique after two years.Despite some difficulties it has been a…

Δημοσιεύτηκε από Panagiotis Vlachodimos στις Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ