Λουίζ Γκουστάβο : «Ο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος της ιστορίας»

Λουίζ Γκουστάβο : «Ο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος της ιστορίας»

Ο Λουίζ Γκουστάβο σε συνέντευξή που παραχώρησε μίλησε για το ποιον ποδοσφαιριστή θεωρεί ως τον καλύτερο όλων των εποχών και τόνισε πως αυτή η θέση ανήκει στον Ρονάλντο.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει γίνει πολλή κουβέντα για το ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών. Στην αρχή βγήκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο και πήρε θέση, μιλώντας για τον εαυτό του, ενώ άλλοι ισχυρίζονται πως η κορυφή έχει τ’ όνομα του Λιονέλ Μέσι. Ο Λουίζ Γκουστάβο, όμως;

Τι πιστεύει ο Βραζιλιάνος χαφ της Μαρσέιγ; Σύμφωνα με όλα όσα είπε στα γαλλικά ΜΜΕ θεωρεί πως αυτός είναι ο Ρονάλντο. Το «Φαινόμενο». Βέβαια, δεν είναι ο μόνος μια και αρκετοί ενστερνίζονται την άποψή του.

«Για εμένα ο καλύτερος στην ιστορία του ποδοσφαίρου υπήρξε ο Ρονάλντο. Έκανε πολλά πράγματα στην καριέρα του, έγραψε ιστορία, δεν τα παράτησε παρά τους τραυματισμούς που είχε και ας ήταν πολύ σοβαροί. Και ήταν πάντα δυνατός. Απέδειξε σε όλους πως πρέπει να δουλεύεις σκληρά για να είσαι ο καλύτερος. Είναι ένας από τους λόγους που με κάνουν να προσπαθώ να φτάσω όλο και πιο μακριά».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ