Γουάντα Νάρα: «Στη Serie A o Ικάρντι του χρόνου»

Γουάντα Νάρα: «Στη Serie A o Ικάρντι του χρόνου»

Ο Ικάρντι θα αγωνίζεται του χρόνου στην Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά η σύζυγός του, Γουάντα Νάρα, αποκάλυψε ότι στόχος του Αργεντινού είναι να επιστρέψει το επόμενο καλοκαίρι στην Ιταλία.

Ο Μάουρο Ικάρντι αποχαιρέτησε την Ίντερ έπειτα από έξι χρόνια, πηγαίνοντας με τη μορφή δανεισμού στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι Παριζιάνοι απέκτησαν τον 26χρονο επιθετικό ως δανεικό έναντι 5 εκατ. ευρώ, έχοντας και οψιόν αγοράς 65 εκατ. για το επόμενο καλοκαίρι. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της συζύγου και μάνατζερ του Αργεντινού, Γουάντα Νάρα, όμως, στόχος του Ικάρντι είναι να επιστρέψει στη Serie A το 2020.

Οι δηλώσεις αυτές σίγουρα δεν θα αρέσουν στους διοικούντες των Παριζιάνων, αν αναλογιστεί κανείς ότι ακόμα ο 26χρονος δεν έχει αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι με το σύνολο του Τόμας Τούχελ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Νάρα:

«Η προτεραιότητα του Ικάρντι είναι να επιστρέψει στη Serie A την επόμενη σεζόν. Επιθυμία του είναι η Ιντερ, αλλά αν δε γίνεται στην Ιντερ, θα παίξει σε άλλη ιταλική ομάδα».

Όσο για την Γιουβέντους, η Νάρα είπε: «Στο παρελθόν ο Μάουρο δεν ήθελε να πάει στη Γιούβε, αλλά δεν μπορείς να ξέρεις τι θα γίνει στο μέλλον. Οι σχέσεις με τον Φάμπιο Παράτιτσι, πάντως, είναι άριστες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ