Οπαδοί Παρί κατά Νεϊμάρ: «Η πορεία της λύτρωσης θα είναι μεγάλη»

Οπαδοί Παρί κατά Νεϊμάρ: «Η πορεία της λύτρωσης θα είναι μεγάλη»

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Παρί Σεν Ζερμέν συνεχίζουν τον πόλεμο εναντίον του Νεϊμάρ, τονίζοντας με ανακοίνωσή τους ότι «δεν έχει περιθώρια λάθους».

Ο Νεϊμάρ και η πιθανή μεταγραφή του, απασχόλησαν όλο το καλοκαίρι τον ποδοσφαιρικό πλανήτη, με τον Βραζιλιάνο τελικά να παραμένει στην Παρί Σεν Ζερμέν, παρά τις συνεχόμενες δηλώσεις του περί αποχώρησης.

Στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια της σεζόν στη Ligue 1, ο Νεϊμάρ δεν αγωνίστηκε καθόλου με την ομάδα του Τόμας Τούχελ, αναρρώνοντας και από τον τραυματισμό του. Στο σημερινό ματς εναντίον της Στρασμπούρ μπήκε για πρώτη φορά στην αποστολή της ομάδας, με τον φόβο για αντιδράσεις να είναι μεγάλος.

Οι οπαδοί της Παρί, όμως, δεν ξέχασαν τα γεγονότα του καλοκαιριού, ξεκαθαρίζοντας με πανό από το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι ότι δεν επιθυμούν την επανένταξη του Βραζιλιάνου στην ομάδα.

Η διοίκηση του γαλλικού συλλόγου συναντήθηκε με εκπροσώπους των οργανωμένων και συζήτησαν το θέμα που έχει προκύψει, με τους οπαδούς να τάσσονται και πάλι κατά του άσου της ομάδας τους.

Το επόμενο επεισόδιο εκτυλίχτηκε ανήμερα του παιχνιδιού με την Στρασμπούρ (18:30), με τους φανατικούς να βγάζουν την εξής ανακοίνωση:

«Επέβαλε μία καταστροφική επικοινωνιακή στρατηγική και προσπάθησε να πάρει μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα, μία από τις κύριες ευρωπαϊκές μας αντιπάλους.

Αυτό που τον κατηγορούμε είναι για έλλειψη σεβασμού απέναντι στο σύλλογό μας, και ότι τον εξευτέλισε πολλές φορές. Προσκαλούμε όλους τους Παριζιάνους οπαδούς να του δείξουν ότι δεν έχει το δικαίωμα για να κάνει λάθη και το μονοπάτι για την λύτρωση θα είναι πολύ μακρύ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ